Sunday, March 3, 2013

Reality & Fantasy Ieyza Afieyna dalam majalah Remaja lah :D

Assalamualaikum...

Hello2 ... selamat hari ahad lah ye .. hehe.. sebenarnya kan malu jugak nak taip entry nie.. ye la nanti orang kata beria pulak kan... tapi nak share jugak kegembiraan nie... setelah sekian lama 'mengidam' nak masukkan blog nie dalam majalah.. yela , bila tengak blog orang lain dalam majalah , diri sendiri pun rasa teringin jugak ...

Tak sangka Blog Reality & Fantasy Ieyza Afieyna nie terpilih dalam ruangan Blogspot majalah REMAJA untuk keluaran 1 March punya.. gembira ? of cos la .. dah lama kowt hantar borang penyertaan tu , tak sangka terpilih.. yela, bukan sorang dua blogger yang hantar penyertaan tu kan ? Alhamdulillah, impian nie tercapai jugak ..

 dapat 4/5 jer.. ok la tue.. hik2.. *maaf tgkap guna hp murah jer..tu kabur ckit :P
Cik Aien Atiera yang mesej ieyza sebenarnya pada 29 February , dia cakap blog ieyza masuk dalam Remaja.. terkejut jugak , dan rasa eksited sangat nak p beli Remaja .. tapi bila dah sampai kedai buku tu,kakak tu bagitahu yang 1 March punya tak sampai lagi .. Pastu esoknya pergi lagi , tak sampai gak.. -.- pastu nasib bek ada kawan nak keluar p C-Mart semalam, so ieyza kirim la kat dia.. akhirnya dapat jugak ...

jeng jeng jeng cover nya gambar Fida ^_^


Walaupun tak besar mana pun blog nie tertempek dalam Remaja tu tapi hati nie tetap happy.. semoga blog nie lebih dikenali la ye macam blog sis Yuyu Zulaikha ke lyssa faizureen ke.. eh , terperasan pulak.. mimpi disiang hari la katakan :P

Ok,larh.. bye bye ^_^

6 000 kuceng marie:

zahidahwahid said...

tahniah!

nini said...

wow....bestnya...tahniah yer...=D

Nabila Medan said...

congrats :D

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah,, :D

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SEMOGA BERJATA TAU AWAK.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

SELAIN MAJALAH REMAJA, MAJALAH APA LAGI ERK BOLEH KITA HANTAR.