Sunday, November 27, 2011

Jom Terjah: O U R S T O R Y T O B E T O L D

Assalamualaikum...

Cak cak cak.. hee.. men cak cak pulak.. apa salah nya kan... huhu.. ok la.. hari ni ieyza nak buat review actually.. untuk pemenang GA ieyza aritu.. pemenang tempat Ke-4 hingga Ke-6 .. sebab Tempat pertama hingga Ke-3 tu dapat cenderahati je... so xdak review k.. hik3...Lepas ni hope korang sudi Blogwalking kat blog orang yang bertuah ni k..

hari ni nak review blog tempat yang ke-4 tu.. siapa dia orang yang bertuah tu.. ?mesti lah blog
 



klik banner kat atas untuk ke blog beliau.. =)

actually kat atas tu, bukan header untuk blog dia.. ieyza cut je kat atas blog dia, sebab blog dia tak da header...ok, nevermine..

Blog ni milik sepenuhnya empunya diri yang bernama Atish Hashim.. seorang blogger yang active jugak sebab entry bnyak.. tapi tak active kowt sejak akhir2 ni.. nampak macam jarang update je..Atish ni study kat Uitm Perlis..sekarang Part 3..Dalam jurusan Quantitive Science...wow, tak sangka pulak kita ni satu kampus ye.. ^_^ tapi tak pernah nampak pulak.. hee.. 

Ieyza nak bagi pendapat tentang blog Atish ni.. hope sudi terima dengan hati yang terbuka.. blog Atish ringan sebab tak banyak widget pun..bagus =)  background pun cantik.. Cuma perlu kan hiasan sikit untuk nampak kan blog tu nampak bermaya ..maybe kat bahagia sidebar ke.. hee.. Header tak da kan.. header actually salah satu daya penarik untuk sebuah blog.. so,apa kata Atish try letak apa-apa header yang simple untuk blog Atish k..=)

Ok,, just all.. maaf kalau mengguris hati.. ieyza just bagi pendapat k.. Bye.


ape lagi.. pergi la terjah dia ek.. Klik banner kat atas..


25 000 kuceng marie:

Pendamba Mawar said...

hoho best nye. ye header penting..:)

milo said...

untunglerr die..nk g terjah skang..hehe..

zareliqa afiqa said...

weee! mari kita terjah^^

Mohd Zakwan said...

boleh tahan blog tu.. cuma seperti yang Ieyza cakap tadi, kalau boh header lagi menarik ! :D
Blog Mohd Zakwan :)

.ain. said...

nak main cak cak dengan atish jugak lah ;)

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

hehe. betul2... hik3

ieyza afieyna said...

@milo

terjah la jgn tak terjah.. hee ;)

ieyza afieyna said...

@zareliqa afiqa

mari2.. hehe ^^

ieyza afieyna said...

@Mohd Zakwan

betul2.. hee.. ;)

ieyza afieyna said...

@.ain.

bole2.. pergi la.. hee.. ^^

Bro Ahmad said...

nama blog tu unik sangat

nurul diana said...

wahh bestnye kene review , hehehe

ieyza afieyna said...

@Bro Ahmad

hehe... tau xpe..:)

ieyza afieyna said...

@nurul diana

:)

kura said...

xpe walaupun blog xbermaya. janji iklas woo. haha

Ratu Lissa said...

jom terjah sama-sama !

chegu abbas said...

jom nak p tengok jugak lah...

feeza said...

siapakah tmpat 1 dan 3 tu erh..he4..

ieyza afieyna said...

@kura

hehe.. sje je ckp..

ieyza afieyna said...

@Ratu Lissa

jom2.. ;)

ieyza afieyna said...

@chegu abbas

pergi la.. hee.. thanx..

ieyza afieyna said...

@feeza

nak tau klik la dkat link pemenag GA ieyza tu ye..

Miss Nadya said...

terjah laju2..:)

aTisH hasHim said...

thank dear ieyza :)
sebenarnye atish xreti bubuh header... still beginner lg, hehehe thank sume yg menterjah... XOXOXOX

ieyza afieyna said...

@aTisH hasHim

welcome.. dear.. ;)

ok2..^^