Thursday, November 17, 2011

Pemenang Ieyza Afieyna 1st Giveaway

Assalamualaikum..

Hai.semua.. seperti yang dijanjikan hari ini ieyza akan umum kan pemenang untuk 1st GA yang ieyza anjurkan.. 6 pemenang yang ieyza telah pilih secara random dari random.org ..
tahniah untuk keenam-enam yang telah terpilih nombor nya.. hee..ini ieyza pinjam laptop kawan je tau...huhu~


Tempat pertama hingga ketiga akan menerima hadiah cenderahati dari ieyza

Tempat pertama
155.http://pendambamawar.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

Tempat Kedua
38.http://nadia-selangkahkeuitm.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

Tempat ketiga
31.http://zaiikulim.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

Tempat keempat hingga keenam akan direview oleh ieyza.. :)

Tempat keempat
2. http://mylovelystorytobetold.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

Tempat kelima
150.http://schadeera01.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

Tempat keenam
169.http://ikavanilla.blogspot.com/2011/11/ieyza-afieyna-1st-giveaway.html

tak caya ? cuba check no mereka disini :)

Tahniah kepada semua pemenang.. ;)

tempat pertama, kedua dan ketiga. sila antar maklumat anda kat inbox FB ieyza..
Nama penuh , alamat , url blog 

29 000 kuceng marie:

kaklong said...

tahniah!

Miss Nadya said...

tahniah kepada pemenang..:)

cik ika said...

wah..PM menang la..

faridahnazurah said...

bestnya sape yang menang tu.. hehehe bye2 ieyza. kite jumpe lagi sebulan ehh :)

cik Atiera said...

tahniah semua pemenang! :D

Bro Ahmad said...

tahniah kepada pemenang

MissVanilla said...

ika tempat ke6 nak buat mcm mner erk?

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

congrat kepada semua pemenang ye :)

Ezad Skytech said...

tahniah kepada semua pemenang...hee~

sis92 said...

huhu kita takdak pun :P

tahniah2:)

Amoychanteks said...

untunglaaa :)

Pendamba Mawar said...

nama PM la..yeay.....

*assyiera* said...

peserta terakhir(196) ucap tahniah tahniah! pada semua pemenang :)

Fir Marlyn said...

tahniah ye yg menang tu :)

Ahmad Haziq Azlan said...

ala.....
orang no satu tak dapat ke...

fany wany said...

alapakkk, tak sempat nak join.
hikhik

MaYa MustWany said...

tahniah kepada semua..hoyeh2.

I-sya said...

Kita ada lahh ^^

'nurul hatika d oteeh chekekiut' said...

siket ag num saia . tak nk juin next contest :'(

AkmaFaizal said...

tahniah pada semua pemenang..blom rezeki saye lagi.. :)

~miss dyeLa~ said...

tahniah pada yang menang..!!:)

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam dah kasi detail kat fb..tq

Azza Firza said...

tahniah :)

affafkusayang said...

Tahniah kepada pemenang...... harap tuan rumah buat GA lagi

wan nurul hezrina said...

tahniah pd yg menang

nurul diana said...

wahh tahniahh kepapda pmnang :)

Run Away said...

tahniah ye...;d

Cik Lia Lomi said...

tahniah pada pemenang ^^!

Jiah said...

Ala , kalau ada lagi contest yg sys ieyza buat , saya nak join.. Rugi lah knp lah baru ari ni saya jumpa blog comell ni.. Knplah x 2-3 tahun yg lps.. Hmm , -_-'.. Kalau ada lagi contest yg sys ieyza nak buat jgn lupa tag saya tau.. hehe.. tq