Thursday, May 26, 2011

Maafkan aku kerana mencintaimu..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥

hari ni..ieyza bersemangat nak join 
Aien Atiera punye contest..hee..

 aien nie kawan ieyza.. nak bagi support kat dia.
untuk first contest yang di anjurkan oleh beliau.
so, mari la ramai2 join k.. klik banner kat atas. ;)

nak tag kat :  Shiema Sufian

----------------------------------------------------------------------------------------



Cinta itu memang indah..
semua manusia akan merasai cinta..
tak kira la..di cintai ke ataupun mencintai..
Macam saya. saya cintakan awak.
 saya tak pernah lupakan awak.
ingatan saya kat awak sangat2 kuat tau.
awak.. awak dah lupakan saya ke.
 saya nak cakap terima kasih sangat2
sebab awak  pernah buat saya rasa bahagia..
dulu awak selalu buat saya gembira. 
bila saya sedih pun awak buat saya gembira.
saya seronok sangat. tapi itu semua hanya memori.
semua tu tak kan berulang kembali kan.
awak. saya kat sini sentiasa mendoakan awak.
saya harap awak bahagia. 
saya gembira bila awak bahagia
awak terima kasih untuk segalanya..

..
maafkan aku kerana mencintaimu..

(nak tengak video nie,sila pause dulu lagu yg ada dalam blog nie,
kat sidebar tu k,untk p'dengaran yg lbih jelas,sila gune earphone;)

video


nota : tiada kena mengena antara yang hidup atau pun yg tlah mninggal dunia :P
hanya sebuah rekaan. ok. tidak di tujukan buat sesiapa pun..BYE
Photobucket


10 000 kuceng marie:

shiema sufian said...

okeyy awak :) shiema join :)

tentang am si childish said...

menarik. dan best.
haih. "awak" tu jahat sangat laa tinggalkan "saya"
hehe

ieyza afieyna said...

@shiema sufian


hehe.. oke2.. gudluck shiema :)

ieyza afieyna said...

@tentang am si childish

khai..hhee tau xpe. haha:P
tak de la. semua ni rekaan. tiada kene mengena dgn sape2. huhu ..

bila blog bercerita said...

baekk laaa...sy maafkan awk....
awk sudi x law sy nak kitew kmbali bsame smule...??mcm dlu2...??

*hahahahhah~~

ieyza afieyna said...

@bila blog bercerita

xpela awak. terima kasih je.
hahaha.. :P

cik Atiera said...

assalamualaikum :)
thanx ekh da join..
skurang2nya da bagi semangat and supprt at Aien..
thanx a lot :)
kreatif la iza..! suker3 :)

ieyza afieyna said...

@cik Atiera


hehe..welcome dear ;)

tapi sory la tah pape ckit. xreti la. hee

cik mien said...

bestlah awak nyanyi n sangat2 kreatif..pandai awak wat slide show....

ieyza afieyna said...

@cik mien

hehe..slide show tue sng je. simple je tue. tu sng. hee.. thanx :)