Tuesday, May 24, 2011

Jom check ranking blog korang dalam Malaysia..

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum
♥ Hello silent reader ! ♥
 korang2.. jum check ranking blog korang kat malaysia neyh!.
hehe..adess.. boring punya pasal la kan..
tadi ieyza seach la kat google an . pasal camna nak check ranking blog kita ni
ranking ke berapa.. huhu.. tapi ieyza tak check untuk ieyza sorang je.
ieyza check  blog-blog yang ieyza kenal sekali..
wah,. dasyat patut la blog mereka-mereka tu popular and ramai follower
sebab ranking pun. kira oke la kan. .. best nye kalau blog jadi popular.
boleh naik traffic,. kalau gila traffic la. haha...tapi blog ieyza..
haha lawak2. tak popular mana pun. ranking ke berapa pun malu la nak cakap.
HAHA ! xde la. kira oke la tu kan. bagi blog yang baru nak bertapak nie.
nak tahu tak ranking ke berapa ?? malu la.. huhu..
oke2. raking yang ke 7,979 .. haha.malu la. :P tapi oke la tu daripada berpuluh2 ribu 
website/blog yang ada kat malaysia ni kan... tapi kalau korang check blog 
korang tapi xda ranking tu maknanya korang kena berusaha lebih untuk meng 'up'kan
populariti blog korang. wahwah.sdap je ckp pdhal blog ieyza pun yg ke7000 lbih je kn..
semoga ranking blog nie semakin hari semakin naik la ye. takmo takmo down.! huhu..
Jom check ranking blog korang lak.. ----> JOM CHECK
isi je url blog  korang dalam kotak search k, bye..


Photobucket


16 000 kuceng marie:

shiema sufian said...

haha. shiema lagila berpuluh puluh ribu. kah kah.
.. jom join bloglist shiema :)

Dhia BellamiZam said...

singgah bace entry..nice sharing..

dip in bangking??
same la..

14 january??
sye 15..

hahah

Dhia BellamiZam said...

singgah bace entry..nice sharing..

dip in bangking??
same la..

14 january??
sye 15..

hahah

ieyza afieyna said...

@shiema sufian


yeke. hehe.. kene la meng upkn ranking blog shiema tue. hee :)

ieyza afieyna said...

@Dhia BellamiZam

yeke. xsgka. same plak kite ye. hee.
diploma in banking kt mane ??

♥ aeryn ♥ said...

wahh.. tinggi ranking fyna.. reen punya berjuta3.. hihi

♥ aeryn ♥ said...

wahh.. tinggi ranking fyna.. reen punya berjuta3.. hihi

cik Atiera said...

hahaha..
ain lagi tenggelam jao..hehe

ieyza afieyna said...

@♥ aeryn ♥

reen.. yeke. hee.reen kena la rajin pomot blog bgi ranking nek. hee.
tak tinggi mane pun ranking ieyza..hee ;)

ieyza afieyna said...

@cik Atiera

yeke. xjauh tenggelam mane pun .lbih kurang je ;) hee..

...Minah BluR... said...

Malu lar nak cek kui3x...
mesti xd rnking bhahaha

puteraduyong said...

waaa...hebat la ranking dia..
terus maju lagi ye... :)

ieyza afieyna said...

@puteraduyong

hehe..thanx. smoga semakin hari smkin naik la ye. huhu ;)

siti nur azera said...

klu no data ??

ieyza afieyna said...

@siti nur azera

kalo no data maksudnye. still xda dalam senarai alexa tu la..
still xda ranking..

tiey smilez said...

Wah2. Tinggi raking blog awak :)

Singgah & follow sini. Salam perkenalan :)