Monday, May 9, 2011

At-10tion: Blog akan di hapuskan kalau..

assalamualaikum...


ok, mungkin ieyza agak ketinggalan zaman akan hal ni..
malunye sebab baru tahu kan. even kat luar sana sudah
kecoh2 pasal ni.. ek, dah kecoh sejak bulan april eh?
mungkin time tu ieyza sibuk kowt. study.
ecece.. tak nak mengalah ni..hee..korang tau ke?
napa ta nak gtau ieyza ? sampai aty! ta mo kawan. hee ^^
okla. kepada sesiapa yang tak tahu lagi..
SILA AMBIL PERHATIAN..
*entah2 ieyza je kowt yg tak tahu..
sesiapa yang blog dia menggunakan emel yahoo..
blog itu bakal akan dihapuskan oleh pihak google..
so kita suma kena pkai gmail..
ieyza un baru tahu dari Aien Atiera
thanx kawan.. luv u. hee.
tapi biler dah tuka gmail. sume blog yg kite pnah follow akan HILANG.
jadi kena follow balek...!ada faham. 
Jangan lupa follow blog ieyza blek. eh.. sedey ni..huhu
tarikh akhir 26 JUNE ini.ok..
kenapa? tak percaya. ok baca cni..------------->bAce2 kite bace..

tapi ada yang cakap tak perlu. btw demi keselamatan blog kesayangan
tukar la k. sebab blogspot under google so mesti dorang nak blogger2 gna gmail..
cara nak tukar.klik cnie.. <--kredit to http://inibelogsimple.blogspot.com

Photobucket

8 000 kuceng marie:

GreenLava said...

Tak perlu tukar ke Gmail. Semua tu salah faham je.

ieyza afieyna said...

ohw yeke. thanx 4 the information.. ^^

cik Atiera said...

hehe..
mention nama ain ekh? haha
cam neyh,iza..
ain pown tukar sbb guna langkah berjaga2..
ain pna jer post pasal delete blog neyh..
neyh link nya http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/04/sape-kate-google-na-delete-account-blog.html
iza baca btol3..google hya akn dlete blogger yg xsign in dr thun 2007..huhu
hehe..tp doang sumer2 da bising2 psal neyh..
ain pown amek langkah berjaga2 la..hehe

ieyza afieyna said...

ohw..yeke.. k2. t ieyza bace.. sebab ieyza pun try search kat google ade beberapa blog ckp kene tuka la.tu tkut.hee. thanx..^^

Ryzal Momoy said...

. err , konpius laa =.='

nelly said...

cepat halang !!

widiea azira said...

ieyza, kena tukar ke tak ni. .sbb kak pkai yahoo lg. .kn x pasal2 kne delete jgk. .

Ieyza Afieyna said...

@widiea azira

xpyah pun xpe kowt. propaganda ja dulu2.. haha