Thursday, December 2, 2010

....:::Kenapa Takdir Begini?::::...

Ya Allah, seandainya engkau catatkan,
Dia milikku tercipta buatku,
satukanlah hatinya dengan hatiku,
Ya Tuhan Maha Mengasihi,
seiringkanlah kami melayari hidup ini,
ketepian yang sejahtera dan abadi

Tetapi Ya Allah, seandainya telah engkau takdirkan,
dia bukan milikku,
bawalah ia jauh dari pandanganku,
luputkanlah ia dari ingatanku,
Dan peliharalah aku dari kekecewaan.

Serta Ya Allah Ya Tuhanku yang Maha Mengerti,
berilah aku kekuatan,
melontar bayangannya jauh ke dada langit,
hilang bersama senja nan merah,
agar aku tetap bahagia walaupun tanpa bersama
dengan dirinya.

Ya Allah Ya Tuhanku,
pasrahkanlah aku dengan takdirmu,
sesungguhnya apa yang telah engkau takdirkan,
adalah yang terbaik buatku,
kerna Engkau Maha Mengetahui segala yang terbaik
buat hamba-mu ini


awak..
awak pergi mane?kenapa off nset..
saya hantar msj..miskol xdpt pun..
awk,,saye nak tnye bende yg saya pos tue da dpt ke?
itu je..xda niat na gnggu awk..
awk,, knapa awk suka letak kt profile pic fb awk
pic yg seram2?
awk ade masalh?
awk,,saye sedih tgak awk mcm nie..
hurm,,tc..:(

hurm,,saya still xleh tido agy..saya fikirkan awk,,sya rindu kt awk,, knpe?awk,, awk jage diri bek2..saya sayg awk,, walaupun saya tahu saya ckit pun xde dlam hati awk..awk,,

"i want u happy with her.. pliz,,dont like that,,i willing to sacrifice  to see u happy"

Biarkan saya truskan hidup saya mcm nie..sye tahu nie semua takdir..
saya redha awk..

saya ade nak gtau awk,, act sya ade wt blog for us,, hurm,, the name of blog is kasih izamien..
http://kasih_izamien92.blogspot.com
 tpi xsiap spenuhnya lagi.. :)
i want to sleep now.. TC..
remember: i will happy if u happy,,if not.. 



Photobucket


2 000 kuceng marie:

sri juju said...

blogwalkng : 3.37 a.m ;D

xmo sedih2 yaaa :)

IeDa_IsHiDa88 said...

sabar la awk.. klu dye untuk awk.. mesti awk akan trus bersama dye hgga ke akhir hayat..