Thursday, January 3, 2013

Happy New Year and my WISHLIST 2013 ^^

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamualaikum...

Memandangkan ini first entry aku untuk tahun 2013 nie, aku nak ucapkan
"Selamat tahun baru.semoga tahun ini lebih baik dari tahun yang sebelumnya..In-sha Allah

walaupun lewat 3 hari, rasa nya masih fresh untuk ucapkan selamat tahun baru nie kan..hee...

Sebut saja pasal tahun baru mesti masing-masing ada tanamkan azam ataupun matlamat dalam diri kan.. walaupun ianya sekadar azam yang kadang-kadang tak tercapai pun kan... macam tu juga lah aku, tak semua azam tercapai.. 

Apa azam korang untuk tahun 2013 nie ? Azam aku ialah nak mencapaikan semua azam aku untuk tahun lepas (2012), azam 2012 tu ialah untuk mencapaikan azam 2011! HAHA.. gurau semata-mata..:P benda ni aku baca dalam facebook larr..

Oklah azam aku yang sebenar-benarnya ialah... erm,, apa ekk.. banyak kowt.. antaranya :
  • Nak menjadi seorang yang lebih baik dari sebelumnya.. Insha ALLAH..
  • Nak belajar bersungguh-sungguh untuk sem akhir nie.. supaya dapat grad dengan pointer yang bagus..
  • Nak mematangkan diri sebab this year ,umur aku dah 21 Tahun ok.. :)
  • Nak tambah berat badan jadi berat yg ideal.. HAHA..(Azam yang tak pernah tercapai -.-)
  • Nak menjadi seorang yang peramah . (tapi tak tahu macam mana nak jadi peramah -.-)
  • Nak hilangkan rasa malu/takut/kurang keyakinan pada diri sendiri yang tak bertempat tue... sikit demi sikit kowt.. mungkin susah.. tapi aku perlu BERUBAH demi masa depan aku..u should change ieyza !
That's all ... harap aku akan dapat mencapai azam-azam aku ni dengan izin ALLAH S.W.T 
In-Sha ALLAH..

"Kita telah melewati akhir dunia dan aku masih di sini UntukMu selalu..."


8 000 kuceng marie:

Khairul Zamri said...

Selamat tahun baru.. sy pun sem akhir gak... good luck semoga tercapai semua hasrat dan impian :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

saya nak turun berat badan awak nak naik pulak..hehe

Ieyza Afieyna said...

@Khairul Zamri

thanx you.. u too :)

Ieyza Afieyna said...

@♥NuR SyAFiQah♥

sebb sye kurus sgt.. :(

afzalsukasuki said...

wah dah sem akhir dah?amik kos ape?

bdw moga2 dipermudahkan segala urusan tahun ni ye :)

MaYa MustWany said...

good luck.
InsyaAllah..
amin

Ieyza Afieyna said...

@afzalsukasuki

aah , dah sem akhir da..cepat je rasenye.. hee..
cos diploma in banking :)

Ieyza Afieyna said...

@MaYa MustWany

terima kasih sis wany :)