Monday, December 17, 2012

Bertukar ke dot my ..

Assalamualaikum...

Selamat malam semua.. hari ni nak share something yang happy lar.. blog aku ni dah bertukar domain..dari http://ieyzaafieyna92.blogspot.com ke http://www.ieyzaafieyna92.my ...  dah lama teringin akhirnya dapat jugak.. percuma pulak tu.. 

PERCUMA ? bukan kena bayar ke nak beli domain tue ? Yup ! nak beli domain memang kena bayar.. tak kira la .com ke .net ke .org ke and lain2..  tapi ieyza dapat free jerr dari Sis Innanie tau dan juga cik Muja ^_^
Ieyza dapat tahu pasal domain free ni pun setelah join Cik Muja punya GA.. btw, tanpa join GA pun korang still leh dapat domain free nie dari Sis Innanie .. but ianya terhad untuk 1500 orang sahaja dan promotion ni until 25 December jer..

Untuk maklumat lanjut pasal domain free nie, korang boleh lah visit HERE ..

cepat-cepat tau.. coz its limited .. t lambat tak merasa.. rugi lah kan sebab bukan senang nak dapat domain free kan... actually domain .my nie pendaftrannya berharga RM120 untuk setahun , tapi korang boleh dapatkan secara PERCUMA dan dapat guna domain tu selama setahun.. untuk tahun seterusnya bayaran sebanyak RM20... itu pun kalau nak terus kan.. kalau tak nak korang boleh guna .blogspot.com balik..  

so apa lagi, pergilah terjah blog Sis Innanie .. ^^ Salam....

2 000 kuceng marie:

Cinta hazanis said...

kalau selepas setahun guna n nk byr rm20 tu kat mana eh?

Ieyza Afieyna said...

@Cinta hazanis

bayar melalui internet banking rasanya..