Wednesday, October 3, 2012

Errr~Jam rosak la pulak -.- !

Assalamualaikum...

Selamat malam u'all ツ  

Hurm, pagi tadi baru je selesai jawab first paper untuk final exam ni..Risk and Insurance(INS200) Alhamdulillah, dapat jawab soalan dengan senang, cuma ada 1 soalan je yang ada masalah sikit la.. But tak pa la, malas nak fikir-fikir . nanti tension. huhu..

Actually, nak story something that happened time tengah exam tadi. HAHA.. tak pernah terjadi pulak.. -.- Tapi ianya memang AMAT mengejutkan semua candidates la. SERIUS

Jam dinding mati weiyh ! Adoi...Macam ni, kitorang mula exam jam kul 9 pagi,, follow jam kat dinding tu la kan! then jawab punya jawab.. sambil tu tengak jam kat dinding tu. ok awal lagi.. terus kan la menjawab.. 
Tak lama kemudian(dah lama jugak la), penjaga exam umum kan. "Masa tinggal lagi 30 minit . Pelajar tidak dibenarkan untuk keluar dari bilik peperiksaan" ..aduh kalut la sebab ada dua soalan tak buat lagi, TAK PA TAK PA so dalam tempoh 30MINIT nie la nak buat KANNN... 

BUT, tiba-tiba penjaga exam lagi sorang datang . Then umum kan,,

"MAAF, ada sedikit masalah..jam kat depan ni mati.. masa tinggal lagi 8MINIT !"

ARGHHH,,,, tension aku... tak siap lagi ni..

so, buat lah laju-laju.. tulis apa yang ingat dalam kepala., Akhirnya siap jugak 1 soalan tu! 1 soalan lagi terbang melayang bak layang-layang tak sempat fikir, sebab memang dari tadi fikir tak tahu apa jawapan untuk soalan tu.LUPAHAHA:D

P/S: Moral of story jangan percaya jam dinding . pakai jam tangan sendiri ye :P
-jam saya rosak, sadisssss...

8 000 kuceng marie:

Rapunzeel Cikilolo said...

takde toleransi ke? ish~!

Ieyza Afieyna said...

@Rapunzeel Cikilolo

xde.. exam start kul 9 so memang kena tamat kul 12 tu jugak la..

^^eKaTiKaH^^ said...

mak ai.. teruk sangat tu

Nor Sharul Atikah Nor Azlan said...

haha , sha perasan dah time tu yg jam rosak, xp buat taktahu jelah kan ingat jam tu betul tengok2 jam tu memang salah. gee~ berserah jelah jwb ins tu kan =,=

Iam Yanty said...

Ya Allah...gelabah dh klu Ty.

widiea azira said...

biasanya jgn prcya jam tgn sndiri haha. .gud luck dear!!

Dda Ly said...

aihh bahayanya cantu..patut bg extra 5 mins ke ape kt student...

jom jenguk dress kat on9 shop saya...
~SALE!!~
keep in touch ye..♥♥♥

faridah nazurah said...

woo tegas gile..