Thursday, July 26, 2012

Alhamdulillah rezeki... zoShare the best.. Jom join ^_^

Assalamualaikum...

Hai.. ieyza happy sangat.. and kegembiraan ieyza nie nak share kan kat korang semua la.. hehe.. yela, sejak akhir-akhir ni alhamdulillah rezeki tak henti henti masuk.. bersyukur sangat.. :) dengan bisness topup yang berjalan lancar , pencarian agent topup pun not bad la..*minat nak jadi agent topup? klik link tu k.. 

yang ieyza paling happy, bila earning dari zoShare meningkat dengan mendadaknya..Best sangat.. oh ya , mesti korang tertanya-tanya apa itu zoShare tu kan ? zoShare ni syarikat pengiklanan jugak.. sama seperti says.com dan jugak churp churp tu... kita dikehendaki share iklan dorang kat facebook, twitter dan lain-lain.. setiap 1 iklan bernilai rm0.20 per unique.. 

TAPI


pada ieyza zoShare nie memang terbaekk la!! banyak kelebihan dia...serius tak tipu..

Kelebihannya :-
  • Boleh cashout serendah RM40 sahaja !! *bestnye,sesak2 boleh cashout kan
  • Bila anda daftar, anda akan terima earning RM5 percuma dalam account tue. *Bestnyee
  • Iklan yang disediakan menarik.. dan banyak... *lebih dari 5 iklan
  • Lepas je orang klik, earning terus update..refresh je, terus earning akan bertambah.. *cepat jerr.. 

Best kan..? Jom la join... Dapat percuma RM5 tau... rugi tak join..
nak join klik sini --> zoShare

Lepas tu Klik 


Then, boleh daftar guna Facebook / Twitter /Google Plus
Lepas dah daftar...terus lah share iklan tue..klik kat

dan share la semua iklan tu.. share la kat blog ke, Twitter ke, Facebook ke atau mana-mana laman sosial yang lain :)
note: mudah je kan... ^_^ ape lagi jum la join... ~


9 000 kuceng marie:

SyUhAdA said...

1st time dgr psl zoshare nie..nak join lah..dh penah cash out ke?

Ieyza Afieyna said...

@SyUhAdA

join la bnyak benefit tau ;)
blum lagi.. still mngumpul...hee

SyUhAdA said...

hehe..tu la..syu dah join..hope bleh cash out la..hihi

Izara4eva™ said...

wah mcm menarik.. nnti try usha :D

aisya said...

semalam ramai blogger yg buat entry pasal zoshare ni. mcm menarik je..

Ieyza Afieyna said...

@SyUhAdA

yup.. betul tu :)

Ieyza Afieyna said...

@Izara4eva™

join la nnati .. rugi tak join.. hehe ;)

Ieyza Afieyna said...

@aisya

tu la pasal.. join la ye kak.. hehe :)

faridah nazurah said...

yeay.. zura baru je sign up.. mcm best je