Sunday, May 13, 2012

Tutorial: Autolike Facebook

Assalamualaikum...

 
Selamat petang semua. firstly nak wish thanx kat sis aisya sebab nak buat Top commentator macam blog beliau dah menjadi.. yang bestnya kita boleh tengak sekali top comentator dari sejak kita berblogging sampai la sekarang tau.. :)

ok, lupa kan pasal tu.. ieyza nak cakap pasal autolike ni. korang guna tak trick autolike nie..? yela sapa-sapa kaki like tu bole la buat.. tak payah tengak apa status member kita pun kita leh like semua status dia.. wah dasyat kan..
 
Actually ieyza baru je lepas install autolike tu.. hehe .. baru lepas jugak meng'like semua status di wall hehe.. best jugak.. huhu..Tapi tu la buat autolike ni pun ada keburukan jugak sebenarnya.. keburukkannya kepada kita jugak la.. jangan sampai kena block sudah.. 



Autolike ni tak bole guna terlaku kerap.. alamatnya t kena block la kan..tak boleh like untuk beberapa jam atau beberapa hari.. hehe..kadang-kadang tak pe la.. hehe.. nak buat jugak ? jom ieyza tunjukkan cara..
 
-:First korang mesti kena ada Mozilla Firefox.. kalau tak de p install..
-:Second korang kena install add-ons Greasemonkey kat sini  
(kalau yang pernah install xperlu install lagi)
-:Third install Facebook Autolike ni pulak.. kat sini pulak..
-:Fourth Log In Facebook then korang akan nampak kat tepi facebook


leh klik bahagian mana-mana yang korang suka.. sama ada nak like all status , unlike all status , like all comments (kerja gila nak like komen orang like :P) atau pun nak unlike all comments balik..

kalau rasa rimas. nak buang balik benda alah ni.. senang je tanpa perlu unistall benda ni. just hide je..t ieyza wat tuto kalu ada yang request la.. ok, entry nie pun dah cukup panjang kowt.. bye ^_^
 
 
~Become Samsung Blogger Global~
 

9 000 kuceng marie:

aRa ❤ aFiq™ said...

pnh install pastu da remove balik.. haha.. xsuka guna.. :P

aRa ❤ aFiq™ said...

pnh install pastu da remove balik.. haha.. xsuka guna.. :P

Asyiqin Haulisah said...

nak tutor buang autolike. adik saya ni g buat. habis semua status di like, haisshh.

sis92 said...

huhu jangan sebarang like, boleh jadi salah faham nt :)

wah sis nak pasang jugaklah top commentor :)

Momma AA said...

good info.. thank you for sharing..

Rafflesia™ said...

wahhhhh senang nye kalau macam ni.. nanti try usha la jap lg.. @_@

tq dear -.-

afzalsukasuki said...

haha autolike?ni kuat ngipas namanya hahaha

rAIHan said...

senang nak like sana sini..haha

jemput singgah,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/9-perkara-penting-ketika-bercakap.html

maisarah said...

akak, caner nak buang autolike yang mcm kat komen ni kak ? tolong~ huuu :'( "http://www.facebook.com/maiisarahakif/posts/528332287209595?ref=notif&notif_t=like"