Saturday, October 22, 2011

Jika Dia Kekasihku ..

Assalamualaikum...

Maaf.. maaf.. maaf... hari ni tak bw sangat pun.. bz sikitla.. disamping brodbeng sakit semula. ish3 .. Sebenarnya semalam cakap petang tadi nak join segmen dari abg PM.. tapi tula pasal, baru malam nie dpt hupdate..  maaf ye ^_^


nak join ,klik banner ni ok :)
ok, segmen ni ala-ala fake lover gitu,, kekasih olok2 yang menjadi pujaan lubang hidung hatiku... syok kan? leh lar nak berangan sekejap dengan kekasih hati olok2 kita tu.. tapi olok-olok jela kan.. entah-entah pandang muka kita pun dia tak sior.. haha...

jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


ni la fake lover i..abg Pendamba mawar hee.. eh ? bukan artis eh ? so tak boleh la ye... 
ok hampe rasenya.. frust menonggeng-nonggeng ni -_-'
ok2,, yang sebenar-benarnya, i malu la nak kenal kan bf i kat u all semua..
bukan apa, i takut u'oll terkejut coz i leh dapat bf ensem .. u'oll jelez pulak nanti kan. 

pastu i takut u'oll cuba rampas dia dari i.. pliz...pliz.. jangan ye.. jangan rampas dia dari i..walaupun i tau ramai gurl-gurl kat luar sana tergiler-giler kan dia. tapi syukur i dapat tambat hati dia.. huhu...u'oll i tak bole hidup tanpa dia.. dialah nyawa,dialah jiwa,dialah raga dan dialah bakul hidup i..

u'oll janji jangan rampas ye.. ok2, i kenal kan kat u'oll
.
.
.
.
.
.
.
.
syhhhh.. senyap u'oll jangan bising-bising..i tau dye ensem.. sebab tu lah dia jadi bf i.. kelas gitu ..gambar ni i tangkapkan masa kitorang keluar dating 2 hari lepas,siyes tak tipu( tak tipu yg curi kat google jewp) ^_^ nama pakwe i ,Fizo omar.. i panggil dia bucuk-bucuk je..i sayang dia sebab dia romantik, dia manja, dia lembut,(bukan aw ok) ,muka baby face..hik3


Tapi tapi dan Tapi 
i sedih sebab i rasa bucuk-bucuk i ade yang lain..i terjumpa gambar diorang dalam fhone bucuk-bucuk i.. T_T tapi i tak risau , sikit pun tak.. sebab i lebih cantik dari perempuan tu (bhahahahahahahaha...) .. pape un i tetap sayang bucuk bucuk i sampai i mati tau., hanya dia di hati selamanya...


surat buat bucuk-bucuk ku..

Bucuk-bucuk, wat apew tu ? dah andi? ke ucuk lagi .. hee.. bucuk-bucuk, anje nak gitaw bucuk-bucuk yang anje cyang cangat-cangat kat bucuk-bucuk.. bucuk-bucuk dah jnji an nak kawen dgn anje 2 bulan agy an.. jgn lupe aw.. kad jemputan dah ciap, baju un nanti kitew pegi ukur came-came yew.... .

bucuk-bucuk, anje tau bucuk-bucuk tayang anje cowang an,tapi anje nak tanya cape pempuan tu? dia je yang terhengeh-hengeh kat bucuk-bucuk an, bucuk-bucuk jangan layan dia aw...anje terjumpe gambar bucuk-bucuk dengan die dalam fhone bucuk-bucuk awitu.. anje jelez sangat-sangat.. anje arap bucuk-bucuk tak curang.. ye.. love u.. TATA

katakan lah sape perempuan ni T_T anje jelez larr bucuk-bucuk..

pape un i love u so much....


hehe.. macam mengada-ngada je kan.. ieyza tulis pun rasa menyampah.. awat la gedix sangat haha.. sory je, harap korang tak termuntah baca entry ni,, hee~Bye

46 000 kuceng marie:

♥ norlida ramli ♥ said...

hahahahaaa...
kiutnye cite ni! suke2..hehe

ieyza afieyna said...

@♥ norlida ramli ♥

cute ? hee.. bukan menyampah ke kak ? hehe..

bila blog bercerita said...

hahahahaha...over taw die niyh....
xpe2...angan2 itu indah jika kitew bijak menghayatinye...

faridah nazurah said...

hahaha buat ayat geli-geli pulak ehh..

I K A :) said...

hahahaha :) drama gile la citer ni . thumbs up . aww .

Bro ahmad said...

dah lama tak nampak dia berlakon..ke bro je tak tau.. dah masukkan blog awak kt bloglist,, tahniah yekk

IkhAnif said...

waaa....fizo omar..??..ceh..ingatkan ik dah tadi...>_<..T_T..hahaha

ieyza afieyna said...

@bila blog bercerita

haha. memang over kak..
over giler kn.. hik3

Areliff said...

<---peminat aaron aziz je hu3..

ieyza afieyna said...

@faridah nazurah

haha.. sje tergedix kejap.. huhu ;)

ieyza afieyna said...

@I K A :)

hehe,, memang berdrama sungguh la.. huhu

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

eh ade je skrg bro,,
slot 7.00pm tv3 tu, cter sofia..huhu

ieyza afieyna said...

@IkhAnif

tu la pasal mula nk wt ik tadi, tapi malu la t org len tau hubungan kite.. haha :D

kidding... >.<

cik Atiera said...

haha..
iza, kelaka la Aien baca entry neyh!
sweet jaa <3

suka2! :))

ieyza afieyna said...

@Areliff

aaron aziz pun minat jugak..
tapi die dah berumur ckit.. hee

ieyza afieyna said...

@cik Atiera

haha,, entry over acting.. huhu ;)

~miss dyeLa~ said...

aloooo... sweet...:)

ieyza afieyna said...

@~miss dyeLa~

hehe.. ~~

widiea azira said...

perghhhhhhhh..ank omar yer..i minat gak , gaduh jom berebut fizo..hahahaha

ieyza afieyna said...

@widiea azira

ape omar2.. bapak mertua i tu.. haha..
gduh kat ne ? jom2.. kat kedai kasut k.. hik3 :P

ade2mama said...

fizo????
are u sure??l
alalalallaal

gudluck tok dpt kn dye eheehe

ieyza afieyna said...

@ade2mama

okeh.. ! thanx.. hik3 :P

Pendamba Mawar said...

ingatkan diri ini.cess frust sebentar bersama kitkat..curang la fizo tu,dia ada awek lain

ZiErWa zAiNaL said...

hehe,,frust eyh dia ade org len??hehe

http://zierwazainal.blogspot.com/2011/10/biru-warna.html

cik ika said...

kite pwn gf fizo..cmpai hati dia curang ea..hahahahah..best la sygs cte ni..ta sgke kte bkongsi kasih..hahahha

Selendang Merah said...

wahhhhhhhhh...encemnya pakwe dia..hehe

Amoychanteks said...

ewww~~ hahah! iza gelilahhh..
bucuk-bucuk? takpe2 kot nnti satu hari jd bucuk-bucuk iza bebetol kan..

Ezad Skytech said...

haha...nasib baik segmen je ni..kalau hari2 baca macam ni..erk...cari baldi woo...HAHA~

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

hehe.. sedihnye fizo curang :(

ieyza afieyna said...

@ZiErWa zAiNaL

of coz i frust,, sob sob.. hekhek

ieyza afieyna said...

@cik ika

eh apsal pasal pulak..fizo bf i ok.. xmau share2 .. haha :P

ieyza afieyna said...

@Selendang Merah

haha..memang ensem lar.. huhu

ieyza afieyna said...

@Amoychanteks

hehe.. memang giler ar...rase nak muntah pun ade.. kih3

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

hehe.. ni tadi bwa baldi tak ? hee :P

Ezad Skytech said...

tak sempat nak bawa...da terbaca...teruskan je la...haha~

sis92 said...

amboi ai kemain lagi ye..
jeles pakwe sebenar kang :0

nelly said...

Fizo omar ! OMG !!
*pengsan ! hahaha*

aisya said...

xkesah.. sbab en. barney lg hensem.. *eh, tbe2 je*.. ;)

ieyza afieyna said...

@sis92

hehe.. ter over pulak kan..
pkwe sebenar x de kowt.. haha:D

ieyza afieyna said...

@nelly

Jeles ye ? alala.. jgn la pengsan.. hee

ieyza afieyna said...

@aisya

hehe,, yola :D
hik3.. :P

BiQa HatmiN said...

papa?hihihihi..pandai berangna yer...

Ratu Lissa said...

untung fizo omar!! hahah..

Ratu Lissa said...

untung fizo omar!! hahah..

Sunah Sakura said...

erk..sape pompuan tu?

ieyza afieyna said...

@Sunah Sakura

perempuan pelakon baru la jugak kak..
dorang skrg belakon same2 dalam cter sofia, tv3 kul 7.30 mlm tu,, selasa-khamis.. heee