Tuesday, September 13, 2011

Final exam !!

Assalamualaikum...

Hai..blogger.. hope semua sihat-sihat selalu.. :) ada yang tanya kenapa ieyza tak update blog nieyh..? adoi soe la. ieyza bz ckit. eh bukan ckit tau bz sangat-sangat... yela. sekarang ni dah hujung-hujung sem, so kena la siap kan semua assingment yang dah sampai date line nye.. huhu.. yang paling bertungkus lumus ieyza wat ialah video arab kitorang. ieyza dan group kena wat lakonan cakap dalam bahasa arab. hehe.. pelakon tak berbayar nie. hee.. berlakon pun kaku kowt.. hee.. 

Tapi alhamdulillah tadi semuanya dah selesai.. dah siap sepenuhnya.. jenuh edit macam-macam bagi nampak kretif.. tadi semuanya dah selesai.. dah siap sepenuhnya..,dah burn dah dalam CD. sok bole lah hantar kat ustaz kowt. huhu...thanx kat kawan-kawanku,pelakon-pelakonnya Ila, Kak Dal, Shasha Love dan Hasleda sebagai juru kamera kami.. hee....nak tengak video tue ? ah, tak bole. sebab malulah. hee..SORY. huhu.. :P ..jangan mara.. hee ...




Next week 19hb sept ni ieyza dah start final. erm,, kejap je masa berlalu.... pastu 3 hb october dah cuti sem.. Yeah ! itu lah saat -saat yang paling ditunggui sebenarnya.. tapi cuti tak lama pun.. adalah dalam sebulan setengah je.. tapi ok la tu . kan ? kan ? hee.. hope rakan-rakan blogger semua sudi wish luck kat ieyza .. hope dapat la jawab semua exam dengan baik.. azam nak nek kan pointer yang dah jatuh masa sem 2 dulu. hee..

  WISH ME LUCK OK. !! thanxxx.. hee . even tak ready lagi -.-

Ha, lupa plak nak cerita.. ada tengak TV tak ?? perlis dilanda banjir.  erm, tau tak pa. perlis banjir kembali, tiap kali final exam mesti banjir , tiap kali banjir mesti final exam..hee.. tapi betul la tue. dari sem 1 sampai la sem 3 ni.. bila tyme nak dekat final mula la start hujan tak henti-henti then banjir.. tak pa lah. mungkin ada hikmah Allah takdirkan untuk banjir ni. terima je la. hope banjir kali ni tak ganggu situasi nak exam. sebab masa sem 1 and 2 dulu tu macam-macam berlaku masa time banjir. makanan kena catu la. duit kat atm habis la. tangki air ditutup la. so xda air la. hurm.. redha je la..


ok,lah. dah ngantok la pulak. tido dulu. nyte. >.< hee.. 
Assalamualaikum...
Photobucket

23 000 kuceng marie:

Amoychanteks said...

gudluck dear :)
all the beshh..

Ieyqa Adam said...

good luck. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gudluck for ur exam k.. do the best.. pas exam anti leh la aktif blek marathon blog kn :)

ieyza afieyna said...

@Amoychanteks

thanx dear ;)

ieyza afieyna said...

@Ieyqa Adam


thanx ieyqa :)

ieyza afieyna said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine


terima kasih.. hee..~~ sure ,
pas exam active la ieyza ber marathon.. hee ~~

Ijah EmoTemo said...

good luck! :)

ieyza afieyna said...

@Ijah EmoTemo

thanx you .. ;)

siti kektus said...

tak pe. banjir tu ada hikmahnya. pasti. ;)



gudluck dear. ;)

ieyza afieyna said...

@siti kektus

betul3.. pasti ade hikmah yg ALLAH tentukan.. :)

k, thanx siti .. ;)

ade2mama said...

gud luckkkk ehehehe

ade2mama said...

gudluck blja btol2 solat jgn tgl
\:)

ieyza afieyna said...

@ade2mama

thanx ye.. ;)
InsyaALLAH.. ^^

Ezad Skytech said...

gudluck untuk exam tu ye...(^^,)

drzira said...

Gud luck ae >< blog kamu sangat cantikkkkkkkk!

lieya_idlia2307 said...

gud luck ieyza for da exam...stdy bek2 n moga dipermudahkan sgalanya erk...

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

thanx ezad :D

ieyza afieyna said...

@drzira

Thnx :)
ye ke blog nie cntik ? xde la.
bese je. hehe :)

ieyza afieyna said...

@lieya_idlia2307

terima kasih akk di atas doa tu :)
insYaALLAH.. amin.. :)

umie said...

good luck...bt yg terbaik...slam perkenalan..:-)

ieyza afieyna said...

@umie

terima kasih umie.. ;)
salam perkenalan juga.. ^^

tiefazatie said...

all da best!

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

thanx you:)