Wednesday, August 17, 2011

short entry#blog ieyza macam budak-budak sangat ke ??


Assalamualaikum...

hyep u all...selamat bercuti okea.. kepada sesiapa yang cuti la. sempena hari nuzul al-quran hari ini. :) hari nie uitm pun cuti.. so dok dalam bilik je la kan. nak siapkan kerja-kerja yang berlambak tu. hee.. almaklum lah ..tinggal minggu nie and minggu depan je sebelum raya. .pastu pas raya. tinggal 2 week je sebelum final.! :( . raya tak dapat la nak enjoy sangat-sangat kan...

actually, ieyza nak tanya anda semua nie. first masuk blog ieyza nie apa pandangan korunk mengenai blog ini ? adakah korunk rasa blog ini kepunyaan budak sekolah rendah yang baru nak UPSR tu ?? =.=   wah sentap larr.. sebab ada yang kata blog nie milik budak darjah 6. sebab terlampau nampak kebudak-budakan sangat.. betul ke ??  

erm.. blog ini milik ieyza afieyna sepenuhnya la. berumur 19 tahun 7 bulan 2 hari.. =.= .. mungkin jiwa ieyza memang macam nie kowt. suka yang comel2. . tapi jangan la kata ieyza nie budak yang berumur 12 tahun.. :( ..lagi pun tak salah kan kita hias blog kita mengikut citarasa sendiri. kan kan. hee...k, la tata.
time for assigment :)

and lupa pulak.. internet ieyza slow. so tak dapat blogwalking sangat. sebab nie
Photobucket
tengak. broadband da sampai limit la.. internet sangat-sangat slow.. sedeynye...
bye.

Selamat Hari Nuzul Al-Quran buat semua muslimin dan muslimat ...
Photobucket

20 000 kuceng marie:

Sarah Syahira said...

blog awak comel dan ceria! ;-)

Penggemar Coklat said...

cantik je bl0g ni=)

pandai hias

nak minta tolong buat bl0gku boleh tak??

hukhukhuk

ieyza afieyna said...

@Sarah Syahira

hee.. thnax.. ;)
tapi tu la ade yg kate mcm budak2 sgt. even umur ieyza 19..huhu..

Princess Feyqa said...

comel je blog ni i loikee! internet fyqa pon slowwww banget. benci nk BW susah!

ieyza afieyna said...

@Penggemar Coklat

hee. thanx kak syuwai.. ;)
em, ieyza buat ikut dan je. kalo nak edit blog org xreti la. sbb citarasa len2 .hee . thanx.^^

ieyza afieyna said...

@Princess Feyqa

hee.. thanx.. ^^
tu la pasal.. ieyza asyik bw je. smpai limit haha.. nie nak tggu broadband stabil baru nak bw blik.. ;)

syazwiena khan said...

haha . agakla . tapi its okie . cita rasa sendiri kan ?
dont judge the blog by it cover kot ! haha .

ieyza afieyna said...

@syazwiena khan

hee..i love this marie.. >.<

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

blog awak ni comel je saya tengok. first saya tgk blog awak ni, saya anggap awak ni mesti minat kucing kan? hehe.

MOHD NASER.com

ieyza afieyna said...

@NasZ


hee.. mmg suka kucing pun..huhu
and suka pink.. ^^

thanx sudi dtg blog nie.. ;)

Nazryn Mishar said...

nice! cantik je. Header pun bes! :D

ieyza afieyna said...

@Nazryn Mishar

THANX ;)

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum....

Blog ibarat rumah atau bilik milik peribadi. Bagaimana kita menghias "rumah" kita untuk "kunjungan" pelawat, bergantung pada tafsiran minat. Dan ianya akan berubah seiring perubahan usia dan masa.

Cadangan saya cuba "setting" kan agar lagu latarbelakang blog ini tidak dimainkan secara automatik....

ieyza afieyna said...

@Ahmad Zaki

hee.. thanx you ats nsihat tu..:)

iSmaZuRina said...

cantik dan comel.. cuma nak loading tu lmbt ckit.. cuba check keberatan blog and buang widget2 yang tak berapa penting.. supaya senang loading.. :)

ieyza afieyna said...

@iSmaZuRina

yeke. still berat.. erm,,ok2 thanx for ur comment.. ;)

Bidadari Syurga said...

blog byk gadjet... cantik aja.... budak2 tu hati kita.... asal matang sudah...

ieyza afieyna said...

@Bidadari Syurga


hee.. thanx ye.. ^^

Puteri Iqa Izyan said...

paling suka header!! comel gile ^_^

ieyza afieyna said...

@Puteri Iqa Izyan

hee.. terima kasih :)