Sunday, April 10, 2011

Aku tak layak untuk dia kan...


entahlah napa rasa tiba2 nak tulis pasal dia.. dia da lama x muncul .. dia da lama menghilangkan diri. dia da lama  xcontact aku.. dia da lama tak mesej aku pun. mungkin dya da xnak kawan aku.. mungkin aku tak layak untuk dia ..mungkin.. aku tahu dye budak matrix.. pandai kan. mungkin aku pun dya x anggap kawan kowt. agypun dye skrg bz sebab dah nak hbis matrix. pastu smbung degree lak. hurm. setelah dia mendiamkan diri. kat facebook pun tak tgur. aku mesej dia ta balas. tapi tadi aku just buat status "saya sayang awak, awak sayang saya x?" dia like status aku.. aku pelik. sebab dia da lama x like atau komen kat status aku. bila dia online, aku online pun da tak pernah bertegur.. hurm. dulu ari2 mesej kan. ade je mase untuk aku even dia kata matrix agak bz..cerita masalah. n macam2 tapi, ntah kenapa lama kelamaan dia macam menghiraukan aku,. dulu kat sekolah aku salu usha dia sbb muka dia ada iras bf aku. tpi pas aku putus dgn fb aku, aku mula rapat dgn dia. , sebab muka dia. and dia tahu psal ni.. tapi lama2 dah berbulan kawan. aku anggap dia salah satu kwan pling rapat n xde kene mengena dgn ex bf aku  tue even muka hmpir sama. seronok dpt kwan dia. dia pernah ckap. dia akan fikir pasal kpel niemasa time ijazah nnti. . aku na tggu? ta payah la.mungkin dia ade yg len. agy pun kata2 dia @ lelaki tak bole caya sgt.. mungkin aku tak lyak untuk dia. mungkin ayat dia untuk penyedap hati je kan.. ok, aku tak layak untuk kamu.. 
Photobucket


3 000 kuceng marie:

Sarah Sayuri Hartnett said...

saia ala latang manyak jauh maa...

aiyaa...lu jangan susah hati mehh..3 ampat talun lg lu akan hepi mila tgok sumua ni malik maa...

bila2 felee,meh singgah belog saia lorrhhh...

http://sarahsayuri.blogspot.com/

;DD

Cik Humaira.. said...

muna penah ada kat tempat iza.. ye, mmg betul kata iza.. n muna pun rasa muna x padan dengan dia..sapa lah muna ni nak dbnding dgn rmai peminat2 die.. btw, muna redha.. alhamdulillah ..

ieyza afieyna said...

@Cik Humaira..

hee.. aah.. muna dia pu skrg dah msuk degree pun.. ktorg pun dah terus lost contact.. xpela. redha je semua ni. dia happy dgn life dye.. :)