Saturday, September 28, 2013

Permohonan Kemasukan Ijazah Sarjana Muda UiTM March 2014 Intake..

Assalamualaikum...

Before nie ieyza ada share entry pasal Permohonan Ijazah Sarjana Muda dan Penerapan September 2013 intake kan.. Entry tu telah mendapat review paling tinggi dalam blog nie..  dalam entry tu ramai yang tanya macam-macam soalan yang ieyza sendiri pun tak pasti nak jawab apa..

tujuan ieyza share entry tu untuk share mengenai berita tu.. tapi orang  yang dok komen tanya seolah-olah ieyza nie staff UiTM pulak.. huhu.. ieyza just student kat Uitm je lah.. Btw, ieyza jawab lah apa yang ieyza tau..yang paling rasa nak tergelak bila ada komen tu tanya.. "awak nie staf hep kat uitm ke ??" #_#

Bagi sesiapa yang nak mohon Uitm Kemasukan Sesi 2 intake March 2014.. Boleh lah melayari laman web http://online.uitm.edu.my/ . Permohonan boleh dibuat mulai 30 SEPTEMBER 2013 sehingga 31 OCTOBER 2013 . 1 bulan jer.. so , nak mohon kena beli no pin dekat BSN ok!


senarai harga Pin BSN boleh rujuk dekat bawah. TQ


5 000 kuceng marie:

Pn Sheila said...

erm... rindu uitm dihatiku...

Ieyza Afieyna said...

@Pn Sheila

UiTM dihatiku :))

Nabila Huda said...

Slm.. akk.. sy lepasan diploma uitm brp lame ea biasanye result utk sambung degree??

Nabila Huda said...

Slm.. sy lepasan diploma uitm.. biasanya brp lama result utk sambung degree kluar ye??

Ieyza Afieyna said...

result akn keluar after 2,3 blan slpas tarikh tutp permohonan ;)