Tuesday, March 5, 2013

Malam Pra Graduan Kecemerlangan Akademik

Assalamualaikum..

      Semalam telah berlangsungnya Malam Pra Graduan Kecemerlangan Akademik, iaitu Dinner Faculty Business Management yang menggabungkan ketiga-tiga course  iaitu Diploma In Business Studies (BM 111) , Diploma In Banking (BM 112 ), dan juga Diploma in Investment Analysis ( BM114 )

      Dah namanya Pra Graduan kan , so makna nya dinner nie untuk bebudak Part 6 larhh yang bakal menamatkan pengajian . InsyaALLAH.. harap-harap tak da la sangkut-sangkut , yela memandang kan subject Part 6 nie yang agak susah sikit.. harap semuanya ok..

       Sila jeles dengan menu yang tertulis di atas ye :P makanan yang dihidangkan agak sedap dan boleh tahan lah jugakk.. ada udang besar-besar punya .. nak makan pun nasib baik tak terkeluar dari pinggan tau ... itu normal la kan bila makan dengan sudu , mesti la ada terpercik-percik sikit ketika makan udang harimau *kowt yang agak besar tu :P 


Tak caya ? tengak la sendiri ...
.
.
.
.
.
.
v

Nasi Briyani + Ayam Berempah + Udang Besar Masak Rendang Kunyit + Daging Masak Hitam + Dalca , Buah Oren ,Satay , Puding Karamel ,Air Bandung Cincau 


           Ok, lepas selesai makan , acara penyampaian sijil kepada pelajar-pelajar dekan .. Ramai jugak la kawan-kawan aku yang dekan .. Jelez ? tak jelezz cuma sedih..yela , tengak orang lain naik atas pentas tue tipu lah kalau hati nie tak rasa apa-apa kan.. dan kecewa dengan diri sendiri jugak lah .. tak pe , yang penting usaha . jangan malas . kalau dah usaha , itu jer yang kita dapat redha je lah.. lagi pun otak tak sama . kan ? -.-

          Eh, tak mau la sedih-sedih .. nie nak cerita pasal dinner kan . lepas je acara tu macam-macam la persembahan yang dipertontonkan .. ada yang kelakar , ada gak yang membosan kan .uppsss .. HAHA ..pape un nothing bad larh .. setiap persembahan ada keunikkan yang tersendiri.. cuba aku je yang tak pandai nak menilai kowt .


 Snap time :D ! with my roomate . yang baju purple tue nama dia Azza Hanim . yang baju turqoise tu nama dia Munawirah :) Kami dari Diploma In Banking ^_^

my class mate :D 
.
.
v
Gambar diambil selepas majlis berakhir ..
note : Next week ada lagi satu dinner . Dinner Bankerz pulak  ! :D
END

3 000 kuceng marie:

Arniesyz Quesheira said...

gdluck utk final yaaa..m0ga dpt result yg tbaik..d0a dr bdaq uitm kmpus swk utk k0rg di kmpus perlis :)

zulhilmi tempoyak said...

tahniah la semua ye.. mohon knlkan mana yang single... hhahaha

afzalsukasuki said...

wah nak konvo dah dia :D tahniah2 :D