Monday, March 18, 2013

De Banker Dinner.

Assalamualaikum...

Dah seminggu tak update ! sebab bz :(( 
 baru sekarang tetiba rasa nak update pasal dinner bankerz nie.. padahal dah 5 hari berlalu.. pada 13 March yang lepas ! ekk.. lame dah. orang kata cerita pun dah basi. *ade aku kesah ? basi tak basi aku nak tulis gak . 

Bukan apa .busy la katakan .. dah akhir-akhir sem nie.. siapkan assigment lagi, report , test, kuiz ..arghhh.. tekanan jugak lah.. minggu nie pulak last ada kelas. sebab sabtu nie dah mula study week.. WHAT? study week ! cepat betul masa berlalu kan.. 27 hb nie dah start final exam...:)

ok, malas nak cakap panjang-panjang. aku just nak tempek kan gambar-gambar masa dinner tempoh hari. dinner terakhir kowt untuk semester akhir nie.. semoga semua memori itu terpahat dihati selamanya.. ce wah.. HAHA

Tema : Colour Block 
tu pasal pakai warna warni ^^
macam biasa. letak gambar makanan ! HAHA
rakan-rakan seperjuangan ;P
mereka dan mereka lagi ! *maaf gambar kelabu ckit :3
gambar kat atas tue,yang reramai tu lah my classmate dari sem 1 sampailah sem 6 :D 
Okeyh , itu je lah gambar-gambar yang perlu aku sajikan .. gambar-gambar yang tak perlu tu biarlah aku simpan sendiri lah kan.. buat pe nak upload banyak-banyak . ye dak ? hee
wish me luck for presentation and test :3 
  • Presentation Investment - 19 March
  • Test Legal - 21 March
  • Presentation Ent - 21/22 March (Presentation terbesar! takut >.<)
BYE.END

2 000 kuceng marie:

shuhaida saad said...

cepatnya masa berlalu. rasanya baru tahun lepas baca entri ieyza ttg masuk u.

apa2pun. goodluck sis !

aima said...

meriahnya