Wednesday, December 19, 2012

Segmen Jom Up Follower by Be-Log Meow Mew

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum ...

#STICKY POST.. NEW POST SCROLL KE BAWAH :)
Hello hello ..ieyza join segment ni... ne tau ada rezeki leh menang hadiah kan disamping boleh menambah follower.. almaklum la blog nie dah ghope hidup segan mati tak mau..HAHA..

 jom join segmen ni nak tak ? Hadiah dia best-best tau.. nak tau apa dia ?

HADIAH - HADIAH :
  • Dress Korea - 1 Pemenang  
  • Jam Tangan - 1 Pemenang
  • TopUp RM10 - 2 Pemenang 
  • TopUp RM5 -  4 Pemenang
  • Cursor Name, Review Blog - 3 Pemenang
  • Bloglist Sebulan, Review Blog - 6 Pemenang

Make your own banner at MyBannerMaker.com

nak join .klik banner kat atas Ok..
nak tag dekat : Ain , Lisa and Eqa

Hopefully ade rezeki. Hadiah yang sangat menarik kan ^_^

5 000 kuceng marie:

Nik Ainaa said...

terima kasih join. wah, cute blog awk. :)

slalulah jenguk list peserta dan visit + follow peserta lain. nak menang hadiah top referral? rajin2 lah promote ya ^,^

Wilma Shana said...

was here..same segment..done follow sini..http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/segmen-jom-up-follower-by-be-log-meow.html#comment-form

Sheera Aya said...

singgah balas dari segmen yg sama. dah follow kamu. :)

http://www.sheeraya.my/2012/12/segmen-jom-up-follow-by-be-log-meow-mew.html

Ieyza Afieyna said...

thanx.. ok insyaALLAH ;)

Nik Ainaa said...

A'salam. datang nak buat spot-check. hihi

minta perhatian : segmen ini telah tamat tepat jam 12 tengah malam semalam.

Semua peserta diminta bersedia pada pukul 12 tengah hari kerana pada masa itu saya akan umumkan pemenangnya.

dan kepada pemenang, hadiah haruslah dituntut pada HARI INI JUGA !! harap maklum.