Tuesday, December 25, 2012

Picnic at Teluk Batik ^^

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
Assalamualaikum...

Actually, semalam lagi nak update pasal nie.. tapi line broadband buat hal ..laju lagi siput kowt..-.- dan menyebabkan blog tak boleh nak bukak langsung...sadis.. 

so, terpaksa lah menghampakan diri untuk menghupdate...naseb baik, malam nie broadband dah ok ckit.. ckit la kan... hukhuk.. 

hurm, 2 hari lepas pergi picnic dengan family.. dah lama tak pergi.. kebetulan cuti seminggu , tu la pergi.. tapi sedih kakak tak join sekali coz dia tak balik...pergi Teluk Batik je.. kat lumut.. dari rumah hampir 2 jam jugak lah jauhnya...




Keriangan bermandi manda seperti kanak-kanak ribena. HAHA...  gambar x snap banyak-banyak pongg.. gambar-gambar makanan , gambar mak and ayah semua tak snap. sebab terlampau syok bermandi manda.. kuang kuang kuang. 

sian sungguh sama kakak ku sebab tak dapat ikut. tak pa-tak pa ada rezeki next time pergi lagi.. Pulau Pangkor kerr... lagi syokkk....^^

note : hati sedang berbelah bahagi tolak darab dan campur -.-

4 000 kuceng marie:

hnahdy said...

bestnya... redup ja

ct kektus said...

seronok kan holiday dengan family. hehehee :D

Ieyza Afieyna said...

@hnahdy

hehe... :)

Ieyza Afieyna said...

@ct kektus

yup.. memang seronok sgt2..yela.. jrg dgn family.. sebb bljar jauh dari fmily :(