Sunday, August 12, 2012

Hafiz Hamidun Di Uitm Perlis

Assalamualaikum...

Korang kenal Hafiz Hamidun tak ? Mesti la kenal kan..artis nasyid popular.. ex kumpulan UNIC.. kalau nak tahu , aku adalah salah satu peminat beliau.. ce wah.. :D .. kalau korang minat mesti korang ada baca facebook / twitter dia yang dia mai Uitm Perlis semalam kan kan... ^_^

Yup ! Macam tak percaya . dulu-dulu dapat jumpa kumpulan nasyid In-team masa kat sekolah teknik Manjung waktu form 4 dulu.... semalam Hafiz Hamidun pulak .. wah.. ada didepan mata la... hehe.. tapi sedih tak dapat bergambar sebab ramai sangat.. dapat signature abang hafiz pun jadi lah.. yeah ! yeah !. *over la pulak :P

Semalam dia hanya sempat mengalunkan beberapa buah lagu beserta zikir sempena promotion album terbaru "Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun " Jualan semalam amat laris la jugak *baca kat fb dia :P .. aku tak beli pun, sebab duit dah kering.. -.-

Tak banyak pun gambar yang di ambil.. sebab orang berebut-rebut time ni nak mintak sign nature ..huhu .. yang ni pun nasib baik la aku kecik, so menyelit-nyelit la. akhirnya dapat duk depan sekaly,, muahaaheee.. ;P

maaf3 .. Handphone murah.. camera tak berquality :p

Muka riang lepas dapat sign nature.. haha :D
p/s: menghitung hari detik demi detik untuk pulang ke kampung :D

3 000 kuceng marie:

Fikri said...

Peh.. hafiz hamidun. Kalo gtau awal2 bleh la pi tgk kt uitm perlis tu :D

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, Hafiz Hamidun tu.. :D

wan nurul hezrina said...

kak nurul nak ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..
arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..
k ,salam lebaran dan maaf zahir batin drp kak nurul sekeluarga