Saturday, July 21, 2012

Salam Ramadhan !

Assalamualaikum...

Di kesempatan ini Ieyza nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua blogger dan jugak reader blog nie ;) dan tak lupa kepada anda yang sedang membaca entry ini..heehe..

SALAM RAMADHAN :)


semoga ramadhan kali ini lebih bermakna dari sebelumnya... InsyaALLAH.. :)

 actually so sad,, sebab tak dapat menyambut awal ramadhan dan berbuka puasa bersama family.. yela tak dapat balik sebab ada test.. :'(   takpe2 , hujung ramadhan nanti 2,3 sebelum raya  dah cuti mid sem, so dapat la berbuka bersama keluarga ... ^^ 

SELAMAT BERPUASA YE!

>> puasa jangan tak puasa.. jangan puasa yangyuk pulak ek.. tak mau tak mau.. ;P

9 000 kuceng marie:

aisya said...

selamat berpuasa jugak ieyza..

gudluck utk test ieyza tu.. =)

Asyiqin Haulisah said...

salam ramadhan jugak awak. takpe, kuatkan hati. btw chaiyok2 test tu. :)

Amoychanteks said...

selamat puasa :)
jum bangun sahur? hihi

hainom OKje said...

Walaupun tak bersama 'family' sentiasa dihati!....

Thania Ismail said...

Selamat berpuasa jugak ieyza.

SoLy SoLicious said...

salam ramadhan :)) selamat berpuasa ^^

widiea azira said...

salam ramdhan. .pose penuh tau

widiea azira said...

salam ramdhan. .pose penuh tau

rafflesia said...

sangat sedih kalau ta dapat berbuka dengan keluarga kan? student life.. paling sedih kalau raya xbalik :((

*sejak 2007, ni kali pertama dapat pegang (sambut) awal ramadhan dengan family. :) selamat berpuasa dear