Tuesday, July 24, 2012

Hello MR. CopyCat !!

Assalamualaikum...

Hai semua...sihat .. :) Hai jugak kat MR. CopyCat.... meow..meow... ^_^
sekarang bulan puasa kan kan... tak baik marah-marah... so hanya mampu tersenyum..
rasa nak ketawa pun ada.. serius.. ! hehe...

sebab tadi terjumpa la satu blog nie kan.. camne leh jumpa ? mesti la check kat traffic sources .. pastu tengak la banyak betul view dia kat blog ieyza ni.. ieyza pun try la klik nak tengak siapakah gerangannya...

bukak-bukak je blog dia... mak ai terkedu betul la.. terkejut pun ada.. sebab apa... sebab dia tiru design blog ieyza... copy cats le teww... dah banyak kali dah blog nie di copy cats.. adoi.. kenapa ekk... ? 
yang lawak dan tak boleh bla nya kan.. dia ni mesti copy kat view sources... sebab nya semua yang ada kat blog ieyza ..ada la kat blog dia tu.. termasuk lagu, sidebar, post background, my marie , yang bahagian owner pun sama. cuma tukar gambar dia n detail pasal dia tu...lagi satu facebook kat tepi nie pun dia amik jugak..!!

haha.. amik-amik semua kau nak kan..@_@ lepas tu yang lagi tak boleh bla nya.. macam mana tah follower ieyza pun dia siap copy lagi tau.. muahahaha.. kelakarnya...  

"dik,dik ce ajar camna kau copy ek ? semua nya kau tibai.. ;P"
HAPPY ENDING  and selamat berblogging la ye dik.. tata...

upss nak melawat blog dia tak ? MR APIT

3 000 kuceng marie:

pizet said...

motif nak tiru? plz la be yourself...kena ambik tindakan org dok meniru

Ieyza Afieyna said...

@pizet

xtau la.. xda idea kowt nak buat sendiri la tu.. -.-

rafflesia said...

link blog sape tu syg? blog not found dah. :) heee... bab copy menge'cat' ni nak marah pun tak boleh. buat darah naik je. sabar bebanyak dear. pandai pulak die buat sebijik2... aigooo...