Wednesday, July 18, 2012

Berminat nak jual topup ? Jom jadi agent topup :)

Assalamualaikum...

Anda minat berbusiness??  jom business kecil-kecilan... tak kira dimana anda berada. siapa juga anda.. sama ada seorang pelajar , sudah berkerja atau pun apa saja.. hanya jual topup.. mudah jer..tak perlu takut untuk mengalami KERUGIAN kerana penjualan topup tidak akan mengalami kerugian..PERCAYALAH..

jika berminat untuk menjual topup boleh pm/inbox saya di Facebook ..
Yuran pendaftaran adalah mengikut level yang ingin anda daftarkan . Semakin tinggi level anda semakin tinggi percent keuntungan yang anda terima.. setiap keuntungan yang diterima adalah milik anda sepenuhnya.. 

setiap pakej ada percent keuntungan yang berbeza..semakin tinggi level semakin banyak percent yang diterima :) ingat setiap keuntungan  100% milik anda ..! 
boleh tengak gambar kat bawah ni.. 


Yuran pendaftaran sekali seumur hidup..

Pakej Master  --> RM30
Dealer/Agent --> RM20
(rujuk rajah diatas, untuk lihat percent keuntungan)

apa yang perlu anda buat ialah bank in yuran beserta modal yang anda ingin keluarkan..


1 Macam mana nak daftar jadi agent ?

Pendaftaran akan dibuat oleh upline agent topup tersebut. Anda hanya perlu bank in yuran berserta modal kepada no acc maybank upline.

Semasa pendaftaran anda perlu memberi beberapa maklumat diri anda.iaitu :-
 1. Nama
 2.No hp yang ingin didaftarkan
 3. No kad pengenalan

     Modal berapa patut dikeluarkan ?

Modal yang patut dikeluarkan adalah mengikut kemahuan anda sendiri kerana modal itu milik anda.selepas anda mengeluarkan modal ,pulangan modal itu akan kembali kepada anda semua.Minimun modal RM10.

Sebagai contoh:  anda mahu didaftarkan sebagai master level. Jadi jumlah yuran yang anda perlu bayar ialah RM30. Jumlah yang perlu anda bank in kepada upline ialah RM30 + dengan modalyang anda ingin keluarkan.. lets say, modal yang anda ingin keluarkan adalah sebanyak RM20.. jadi jumlah yang perlu anda bank in kepada upline ialah RM 50 (RM30 BAYARAN DAFTAR + MODAL RM20 ) .

Setelah anda didaftarkan , upline akan transfer kredit modal sebanyak RM20 (Seperti mana yang anda keluarkan ) . Bila kredit modal dah masuk, anda boleh start jual topup.


*CARA-CARA MENGHANTAR TOPUP akan diberi tahu setelah anda betul-betul telah didaftarkan…

BERMINAT ? SILA PM/INBOX SAYA DI SINI .. TQ

p/s: Di utamakan kepada pelajar IPTA/IPTS .. terutama yang duduk hostel tu.. sebab dapatlah cari duit bulan-bulan kan. daripada tak dapat apa langsung.. bukan susah pun just jual topup jer. orang nak topup ,dorang yang akan datang bilik kite.. serius cakap, malam-malam ramai la yang beli topup.. kadang-kadang sampai habis tau.. hehe..~ fikir2 kan la k..

23 000 kuceng marie:

SyUhAdA said...

dlu jual topup..tp komisen asyik trun je..so, x jual dah skang..

Amoychanteks said...

kalau terdesak nak topup bleh pm ieyza laa kan? :)

hainom OKje said...

Ni OKje nak komen ni.... confirm awk dah tersenyumkan.....he... blogwalking visit!

àLenn said...

teringin nak jadi,..tapi itu laa.sebab diri sendiri yang banyak guna topup..

Ieyza Afieyna said...

@SyUhAdA

yeke? pada saya peratus yang diterima tu kira ok la jugak..dan semakin kita luaskan smkin bnyk la untung :)

Ieyza Afieyna said...

@Amoychanteks

hehe.. jum la dftar jadi agent.. disamping diri sendiri sng nak topup.. kite dpt untung jugak..

Ieyza Afieyna said...

@hainom OKje

thanx komen.. senyum dah ni.. hehe :)

Ieyza Afieyna said...

@àLenn

ala xpela.. diri sendiri beli topup dpt gak untung.. dari beli kt luar..org len yg dpt untung..

✿ Nani ツღ said...

wahh mcm best je ni ! :D

Hazrina Sallehuddin said...

sy pernah jual jgk top up masa belajar dlu.. untung sgt.. bukan jual top up je tp jual num lg..boleh la dari tak ada kan.. sekarang tak dah sbb dah hbs belajar..

. EMPUNYA TANAH . said...

ahhhaaa.!
ta dok hostel da!
lambat laaa jijahh!

rafflesia said...

betul2.. sangat menguntungkan :))

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

berminat2 hihi

Arra Ahmad said...

dah kerja..xpakai topup..:)

Ieyza Afieyna said...

@Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan


nk jual topup gak ke sha ?? hehe

Anonymous said...

Sye nk jd agent topup?

Ieyza Afieyna said...

@Anonymous

boleh2// pm sya k.. ;)

NA SAYANG said...

Topup Free http://bit.ly/Tz6twj

Madiey Kamal said...

slm...sma la sy..jual topup jgk tp xthu nk jual kt sape...lma2 snyp cm2 je...cmne nk aktif blik erk...nk tulis blog cmni gak tp xde idea...nk copy n paste yg ni je la...;) ;)

Anonymous said...

sy minat nk jadi agent. pm sy 0169305301

Anonymous said...

cma ad untk master,dealer n agent je ke? untk manager xde?
lepas dh jd ahli, kta bleh dftar org len bwh kta x?

Anonymous said...

mmg guna phone je ke? system online xda?

Ieyza Afieyna said...

@Anonymous

Ye gna phone. Lbh mudah kan. dimana2 sja boleh topup.