Saturday, May 26, 2012

selamat tinggal :')

Assalamualaikum...

hello2.. anybody miss me ? ohw.. so sweet... haha .. tetibe merepek pulak.. actually ieyza nak story sumthing kat awak, awak dan awak awak semua..maaf la . dah berapa hari tak update blog + blogwalking.. ieyza buzy sejak akhir-akhir nie..


baju-baju pengantin...
suka baju nie.. sebab warna pink + putih ! nanak ... kawen nanti.. :P hee..

btw, actually semalam last day kerja.. so hari ni duduk rumah je la... buat-buat apa yang patut sambil menghitung hari untuk balik perlis..tak mau tak mau... -.-

sedih jugak berhenti kerja.. tapi nak buat macam mana tak dapat la nak kerja lama kat situ...tak pe tak pe.. semua tu dijadikan pengalaman dalam hidup.. pasnie mesti rindu budak-budak kat sana.serius.... terutama budak-budak yang selalu usik aku...

tak da la gambar dorang.. rapat dengan dorang pun sebab hari-hari nampak muka dorang tyme pas balik sekolah.. suara diorangla paling kecoh.. terutama si syahmien, mat dengan aswad.. bestla dorang ni.. huhu... pasnie tak dapat jumpa da.. -.- 

budak-budak main cc la.. ! -.-
nie Nabila , anak boss aku.... ^_^


Selamat tinggal semua :')


p/s: senarai peserta yang join GA 

22 000 kuceng marie:

kura said...

ouhh. memang cantik baju itu. eh!

Syuhada Nasya said...

bjun kurung vtu sgt cntik la iihihi

^^eKaTiKaH^^ said...

sekarang dah musim nak masuk daftar utk sem barukan. hihi

ain dzaya said...

lepasnie senang la nak order baju pegantin..ceccecece..bole bodekgodek boss!

selamat sambung blajar!
ain dah abes tunggu praktikal jer..ihiks..jgn jelez!

Ieyza Afieyna said...

@kura

pink +putih.. cntik kan :)

Ieyza Afieyna said...

@Syuhada Nasya

hee... gaun pgntin tue... bukn bju kurung,,, :))

Ieyza Afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^


aahh.. kejap jer cuti.. :(

Ieyza Afieyna said...

@ain dzaya

haha.. tak tahu la..huhu~~

ok.. TQ sis :) best la nak praktikal dah..

Rafflesia™ said...

syieda nak la baju tu. kekekeke :) wahhhh dah nak balik bljr la. tapi pasti sedih sebab akan berjauhan dari family :( sob2...

faridah nazurah said...

hoho dah habis cuti sem eh? err zura sekarang just tunggu sambung degree je ni.. ieyza lg berapa lama?

Kazen said...

apa-apa pun good luck ok :)

2nd Years Anniversary Event| Jom join! >>
Give Away Domain First !
Follow 100 Blog Part 3
Segmen Kau Blogger Ku Blogger

sis92 said...

aik kenapa ada gamba baju kawen siapa yg kawen..
huhu kita pun taknak balik melaka lagi tak puas lagi cuti

Norlida Ramli said...

weee..cntiknya bj pengntin tu!
suke pink gak!addicted sgt ni..hehe

xpela ieyza..dekat je tmpt kje ngn umah kn..
nnt leh la g melawat..hehe

Amalina Ali said...

ahai. salam perkenalan.

Awak, nak tanya la. mcm mana nak buat stiky post tu?

lullabbyz@yahoo.com

TQ. : )

Ieyza Afieyna said...

@Rafflesia™

aah.. tu la.. cuti nak habis dah.. sedih gak nak berpisah dgn family :(

Ieyza Afieyna said...

@faridah nazurah

yeke ? best la.. terus smbung degree.. intake bulan 9 kan ? ieyza nak msuk sem 5 dah .. tahun depan baru hbis dip...huhu

Ieyza Afieyna said...

@Kazen

TQ kazen... :)

Ieyza Afieyna said...

@sis92

hari tu keje kedai pngntin tu.. saje snap.. hik3...


same la.. tak mau blik g..T_T

Ieyza Afieyna said...

@Norlida Ramli

cntik kn ? tu la ieyza pun suka pink tu :)

Ieyza Afieyna said...

@Amalina Ali

nanti ieyza buat tutorial k;)

Rafflesia™ said...

kalau rumah dekat dgn tempat balajar. balik la minggu2.. heeee... :p

ieyza nanti study bawak moto g sane x? :)

Ieyza Afieyna said...

@Rafflesia™

mana dekat la jauh.. umah kat perak.. study kat perlis.. aah bawa moto kat perlis :)