Saturday, May 12, 2012

my cute little bear boo ~

Assalamualaikum...
 
Dengan ini saya mempersembahkan my cute little bear boo.. kucing campuran yang diperbuat daripada bulu-bulu yang halus lagi gebu dan mempersonakan..  kucing campuran daripada baka bapaknya yang gebu manakala ibu je kucing kampung yang tak berapa nak gebu ... :P 
 
 
umur dia baru 7 bulan lebih.. tapi badan dia besar sebab bulu-bulu nya yang kembang.. tapi bila tyme mandi baru ku tahu mak ai kurus kering nya ekau. haha :D
 
JENG JENG JENG..




saya tahu bear tak secantik kucing siam, kucing parsi , kucing arab atau pun kucing-kucing dari  china mahupun kucing dari mana-mana pelusuk dunia sekali. 

Tetapi saya tetap menyangi dirimu bear. kerana dia hampir-hampir diculik oleh insan yang berniat mahu menculik nya. .*ini serius  . jadi sekarang bear tidak dibenarkan lagi untuk bermain-main seekor diri di luar rumah tanpa peneman  yang sejati....!
 




15 000 kuceng marie:

ezzu said...

comel3..hehehe

ciksengeh :D said...

comel nyeeee :D geram je tengok ..

sis92 said...

hehe bestnya ada meowww
kucing kt rumah sis dh kena buang pasal hyperactive sgt kahkah..

Emma said...

nak sgt ad kucing kt rumah, tp mak x bg.. hu3

aRa ❤ aFiq™ said...

eee.. comel.. mcm kucing ara dulu..

Yasmin Aris ♥ said...

ehhhh . macam kucin kt poli kite laa . dia manje sgt3 . alahai ! comelnyeee !!

aisya said...

kucing sy dh 2-3 ekor kena culik.. huhu.. yg paling ktorg syg pulak tu.. dh kena brape kali, lepas tu xbrani nk bg kucing2 keluar rumah dh.. duduk dlm rumah je diam2.. huhu

aisya said...

kucing sy dh 2-3 ekor kena culik.. huhu.. yg paling ktorg syg pulak tu.. dh kena brape kali, lepas tu xbrani nk bg kucing2 keluar rumah dh.. duduk dlm rumah je diam2.. huhu

shasha masyem said...
This comment has been removed by the author.
anneyong haseyo !!!! said...

comelnya!mesti gebukan bulu dia?baru umur 7bulan but badan nampak besar sikit....sama macam badan kucing kita >_<

rAIHan said...

comelnya kucing,,geram nya..

jemput singgah,,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/05/ini-masalah-saya-awak-pula.html

aleen aiden said...

amboi panjangnya nama.. cute little bear boo. ha skarang nak panggil boo ke macam mana? hi3. :P

Prince of Noob said...

comeynya kucin... saya pun suka kucin... btw done follow - Noob

Rafflesia™ said...

alahai chumel nye... tapi syieda takot kucing.. tengok dari jauh la.. @_@

Cik Kay Jue said...

kucing... comel la.. hehe.. >_<