Tuesday, May 29, 2012

Kekasih hati baruku....

Assalamualaikum...

Hai koran-korang semua ! maaf ye , lately nie memang busy .. usha blog pun , kejap-kejap jerr... oh ye.. terima kasih yang sudi join 2nd Anniversary Giveaway Ieyza Afieyna .. sapa-sapa yang belum join.. jom la join.. Tarikh tutup 6 June nie OK... Yang dah join leh tengak senarai peserta nie.. ^_^

Oklaa.. actually nak share dengan korang-korang semua tentang kekasih hati baru ieyza.. Serius, i love so much ! sayang gilerr- gilerr punyee... happy sangat dapat milikinya... ! 
Mood : Happy giler :D
Hurm,,dah lama sangat admire kat dia tau.. akhirnya, tak sangka dapat jugak miliki dia... Seronok giler la... Heee XD ... Walaupun tak sampai seminggu lagi ieyza bersama, tapi dia setia ada di sisi.. pergi mana-mana mesti ieyza akan bawa bersama.. tak boleh berpisah la katakan..

Nak tengak tak gambar-gambar dia ? ok, no hal boleh jer... 


jeng
jeng
jeng
.
.
.
.
.
Alhamdulillah,, tak sangka akhirnya impian yang sekian lama nak miliki motor nie tercapai jugak... betul cakap orang , setiap apa yang kita inginkan disertakan dengan usaha insyaALLAH benda tu kita akan dapat jugak walaupun mengambil masa yang lama.. :)

note : Relate dengan entry ni : aku mesti usaha! : Alhamdulillah :


27 000 kuceng marie:

eintan nurfuzie said...

ego s...cik en ada ego versi lama je...
Pencarian cik en dan blog-bloglist geng cik en

Ada apa pada no plat WWW?

Amoychanteks said...

tahniah laaa..bila anis nk dpt swift nie...ishhh =.=

ciksengeh :D said...

wah ! tahniah ^^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, bestnya dapat moto sendiri. kite enta ble. hihi

MeeRole said...

amboiii..ego s tu..tahniah yee..

sis92 said...

alhamdulillah :)

Cik Retiss said...

akak bawak moto baik-baik ye :D

Azzah said...

wah,moto baru...

Ieyza Afieyna said...

@eintan nurfuzie

yeke.. hee.. xnk tukar ego s versi baru ke?

Ieyza Afieyna said...

@Amoychanteks

thanx anis..;)

swift ? xlama lagi dpt la tu.. usaha2 tau..hik3

Ieyza Afieyna said...

@ciksengeh :D

thanx you... hee..

Ieyza Afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

best la jugak.. tak sgka dpt miliki motor sndiri nie.. hee.. tape2.. t tikah mesti dpt gak..huhu

Ieyza Afieyna said...

@MeeRole

hehe.. thanx ye :)

Ieyza Afieyna said...

@sis92

:)

Ieyza Afieyna said...

@Cik Retiss

ok dar.. thanx ye :)

Ieyza Afieyna said...

@Azzah

hik3.. bawu kedai tak ?? :P

Norlida Ramli said...

tahniah2!!!
tp time baca tajuk dh agak dh mst motor ni..
hehe..congrtaz again =)

bwk motor hati2 tau ...

Rafflesia™ said...

alhamdulillah...akhirnya.. :) wahhhh adik pun dah try moto baru kamu syg.. hihihi lepas ni boleh la bawak parent bergilir2 jejalan. heeee... :)

tag di sini
http://syiedalikes.blogspot.com/

Yatie Awang said...

hahaha...nanti tak lekat kat rumahlah tu heee

Nazayiena said...

Bestnya ada moto sendiri.....

Fikri said...

Bau kedai & bau asap.. haha :D

Ieyza Afieyna said...

@Norlida Ramli

thanx sis..

hehe.. insyaALLAH :)

Ieyza Afieyna said...

@Rafflesia™

HEHE.. motor nnti nak pos pergi pelis la sis.. hik3..

Ieyza Afieyna said...

@Yatie Awang

huhu.. tau xpe.. ;P

Ieyza Afieyna said...

@Nazayiena

hehe :) best3..

Ieyza Afieyna said...

@Fikri

haha.. bau kedai la sgt.. huhu,,

ain dzaya said...

pewiitt!witt! kaler pepel...epas nie mrata tempat la pegi meronggeng ea..hoho


ain jamin barang ni mampu buat orang ketagih