Friday, April 27, 2012

Result oh Result -.-

Assalamualaikum...
 
Firstly, nak ucap tahniah kat semua pelajar Uitm yang dapat result yang gempak-gempak.. sapa-sapa yang dekan tu tahniah la ek.. Mabruk allaik .. hehe... so, mesti masing-masing dah rasa puas hati bila dapat melihat sendiri result korang kan kan ? ada yang tak lena tidur di buatnye.. 
 
apa-apa pun hasilnya itulah yang telah di usahakan kan.. ? kalau pointer down ke, ada kena repeat ke.. jangan tension-tension atau rasa diri tu tak pandai.. semua orang ada kelebihan masing-masing.. result yang diterima tu , terima lah seadanya.. redha je la. dan tawakal...
actually, kata-kata semangat ni dari seseorang... result ieyza ? erm.. boleh la.. alhamdulillah jugak dapat result tu walaupun tak seberapa.. dan pointer jugak menurun..... -.- nak menyesal ? nak nanges guling-guling ? aish . buang masa je la. sebab itu je yang termampu yang telah di usahakan.. Redha ..
 
so, cuti ada 44 hari lagi.. kita enjoy.. haha :D

38 000 kuceng marie:

syazana amira said...

tahniah.. teruskan berjuang di uitm perlis..

sis dah say bye2 dah kat uitm perlis.. hihihi

Rafflesia™ said...

tahniah dear dah dapat result dah.. xpe, gagal sekali bukan bererti gagal selamanya.. -.- chaiyok2...

Ieyza Afieyna said...

@syazana amira

hehe.. tq sis.. ;)
ohw senior la nie ye.. sis pun gudluck jugak nnti ;)

Ieyza Afieyna said...

@Rafflesia™

hehe.. betul2.. thanx sis ;)

Fikri said...

Tahniah2.. Rezut xpenting sgt pn. Haha. :D

Mimie said...

Tahniah.. walau mcm mn pun result, nnt kita usaha lg..

just A story (: said...

jomm join segmenn nih :)
aina tagg awakk :)
http://ainafarahindomo.blogspot.com/2012/04/segmen-up-follower-di-akhir-bulan-april.html

Ieyza Afieyna said...

@Fikri

tak penting ?? penting la.. -.-

Ieyza Afieyna said...

@Mimie

yup ! betul tu.. btw tq ye ;)

Ieyza Afieyna said...

@just A story (:

insyaALLAH.. tq tag ieyza ;)

sis92 said...

sis malam tadi sanggup tk tido tunggu smapai kol 2 pagi baru email masuk huhu
alhamdulillah result ok :)

tahniah utk semua :))

nida husna said...

tahniah :)

mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah !

faridah nazurah said...

congrats ieyza.. hehe lain kali try dapatkan 4flat lak.. nnt carry mark okey.

err yang pasal ic kucing tu, rasanya tak wajib.. saje je nak buatkan kucing2 zura ic. tp murah je. rm 14.. zura ada 7 ekor kucing dan sekor lg baru lahir. so ada 8 la.. tp buat sekor2 je dulu.. klau nak buat sekali jln habislah duit

kura said...

persetankan reslut tu.
cuti hado 44 hari lagi? gila besttt :0

Ieyza Afieyna said...

@sis92

yeke ? ieyza smlm tido awal.. pagi tadi baru check... pape un tahniah ye sis ;)

Ieyza Afieyna said...

@nida husna

tq ;)

Ieyza Afieyna said...

@mohdhazlan Dreadlock

thanx.. huhu ~

Ieyza Afieyna said...

@faridah nazurah

4 flat ? err.. insyaALLAH.. 2 sem ade lagi..amin.. hehe


ooh yeke.. ok2.. ingat wajib tadi.. hehe

Ieyza Afieyna said...

@kura

hehe.. mana bole nak persetan kan tu semua.. tidak ! hehe..

aah la.. tinggal 44 hari je.. tapi pejam celik pejam celik.. kejap je...

aRa ❤ aFiq™ said...

sem dpn ada lagi.. caiyok :)

Cik Kay Jue said...

bestnye... apa-apa pun tahniah.. teruskan usaha ieyza..:) u can do it if u want!

*yup boder pink kat keliling body content ni.. huhu.. ckj punya kan tajam... hehe..

atIEsAyAnGkAmU said...

tahniah yg dpt dekan2 tu yeah..


tetibe akak teringat zaman uitm dulu plak...time nk dpt result je..risau terlampau...hehe..

SyamimiNazifa said...

apa-II pon , tahniah :>

Cik Kay Jue said...

wah.. dah lega ada ieyza.. :) apa-apa pun teruskan usaha untuk dapatkan yang lebih baik.. bestnyer cuti... ckj pun cuti tapi lambat... huhu..


#yup boder pink keliling body content ni... huhu.. macam mana nak buat dia melengkung... ckj nyer tajam.. huhu..

Ieyza Afieyna said...

@atIEsAyAnGkAmU

memang la.. bile time nak kuar result je mesti cuak -.-

Ieyza Afieyna said...

@SyamimiNazifa

thanx ;)

Ieyza Afieyna said...

@Cik Kay Jue

hehe.. best la jugak.. tpi kene kerja.. hehe...

erm,,oo yg tu t ieyza check coding k.. ;)

Cik Kay Jue said...

huhuh.. tak jumpa code tu.. huhu

Ezad Skytech said...

tahniah ieyza...:D
sem depan boleh usaha lagi..bagi naik kaw2 punya pointer tu...(^^,)

> wahh..lamanya cuti..hee~

Ieyza Afieyna said...

@Cik Kay Jue

la yeke ? sis pkai template ape?

Ieyza Afieyna said...

@Ezad Skytech

haha.. harap2 masin la mulut ezad.. hee.. ~


aaH.. lama la jugak :D

Cik Kay Jue said...

kat mana nak tgk jenis templete tu ea.. huhu

nor amni sarah muhammad zin said...

c0ngrate sis!

iyka zulaika said...

tahniah! walau apa pon result kita tu la yg kita usaha. usaha lagi nanti :)

Ieyza Afieyna said...

@Cik Kay Jue

kat dalam edit html.. ;)

Ieyza Afieyna said...

@nor amni sarah muhammad zin

thanx you.. ;)

Ieyza Afieyna said...

@iyka zulaika

yup ! betul2.. kena usaha lebih nie.. hehe