Wednesday, April 25, 2012

"............... GAGAL "

Assalamualaikum...
 
"....................... GAGAL !" T_T

Ye.. gagal.. tapi tak sedih pun sebab dah jangka da.. dah agak pun..huhu ~
apa yang gagal ? result final last sem ke ? 
ishhh.... bukan ! bukan ! result tak keluar lagi... result keluar jumaat nie.... cuak kowt.
hope semua lulus termasuk subject LAW yang susah giler punye giler tu.. 
*sebab tak minat LAW*



actually, yang gagal tu sebenarnya adalah....

jeng jeng jeng...
.
.
.
.
.


#tak pe tak pe.. dunt worry.. hal rumah sewa dah settle.. ^_6
surat pekeliling dulu kan memang dah keluar yg sem 5&6 tak dapat kolej dah...
cuma cuak RESULT jumaat nie.. oh tidak.. -.-

34 000 kuceng marie:

nor amni sarah muhammad zin said...

hehehe..ingatkan gagal ape lah tadi..sm0ga dapat result yang gempak yea ;)

Ieyza Afieyna said...

@nor amni sarah muhammad zin

insyaALLAH.. amin ;)

tq ye..

Teesaz said...

smoga dapat result yang baik dan best !!!

Phat said...

dok s alam mmg x dapat kolej la sampai grad ce try dok cawangan kompom dapat hehehe

Miss Nurul Atikah said...

sama la kite. sy pon tak minat LAW and arap2 subjek law tu lulus. jom sama2 menghitung hari tunggu Result exam. (^___^)

Ieyza Afieyna said...

@Teesaz

harap mcm tu la jugak..
thanx ye.. ;)

Ieyza Afieyna said...

@Phat

xla.. ieyza uitm cwangan la. uitm perlis.. -.-

memang dah xdpt nak wt cmne..

Ieyza Afieyna said...

@Miss Nurul Atikah

yeke? amik banking gak ke ?
hehe.. tu la lagi 2 hari.. tkut sgt >.<


gudluck gak untuk tika ke ;)

Ahmad Haziq Azlan said...

eh masuk shah alam dah ke

sis92 said...

uhuk2 sis mls nak cek tau dh mmg tk dapat punya..

doakan sis juga jumaat ni dupdapdupdap :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

takpe..dok umah sewa pun ok kan. cuma budget lebih sikit la.huhu~ dgr cite kalau kat uitm induk emang susah nak dpt kolej, orang2 aktif aje yg selalu dapat. sis dulu uitm puncak alam, so aktif sikit2 pun boleh dpt kolej.

Ieyza Afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

tak la.. still uitm arau la.. semua uitm kn under uitm shah alam.. tu tulis uitm shah alam atas tu...huhu

Ieyza Afieyna said...

@sis92

ok2.. ieyza pun risau jugak ni.. hehe..

gudluck sis..hope dpt result yg gmpak..

kura said...

alalaa. duduk rumah sewa lg lg bestt. hehehh

Ieyza Afieyna said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

aah..duit umah sewa g..susah nye..erm,, tu la org2 yg activ atau ade jwtan bru dpt kolej..

Ieyza Afieyna said...

@kura

xbest.. nak g kelas jauh..huhu -.-

schaze zainn said...

oh skrg apply kolej kene on9 eh?

dulu (5-6years back) uitm juga tak de bnda2 ni.hihi

nak apply kene guna kad koko.huhu

so sape byk collect kupon dapat kolej,

tp sem 6 kene keluar kolej T___T

so terpaksa la menyewa..huhu

Ieyza Afieyna said...

@schaze zainn

aah.. sekrg ni semuanye kena online je.. dah maju la katakan.. hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

Ingatkan gagal ape la tdi..hehe..

Ieyza Afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

hehe,, sje wt suspen.. ;)

Shiema Sufian said...

Shiema belum check permohonan kolej lagi. nak ekne check ni. Eh, shiema pun cuak jumaat ni. best of luck jugak ye :D

Ieyza Afieyna said...

@Shiema Sufian

tu la pasal.. hehe.. gudluck gak ye shiema ;)

milo said...

Hehe ieyza nih, milo igt gagal exam td.. Baru nk bg kata2 semangat hahaha.. Anyway, good luck for your upcoming result! Tawakal insyaAllah ok2 je semua :)

Sally Yatiey said...

Semoga mendapat result yang baik ;D

Ieyza Afieyna said...

@milo

ala sis.. jgn la ckp mcm tue.. tkut dah ni.. hehe.. insyaALLAH.. harap semua lulus.. amin..

Ieyza Afieyna said...

@Sally Yatiey

thanx you ;)

Ezad Skytech said...

ingatkan result apa la tadi...hee..lepas ni kena duduk luar la kan...

> all the best utk reslut nanti ye ieyza...

P.S - Thanks sebab sudi vote ye..:D

Ieyza Afieyna said...

@Ezad Skytech

hehe.. ok2.. welcome;)

aisya said...

goodluck and all the best ye utk result.. =)

p/s: cousin sy ambik human resources selalu ngadu pasal subjek law.. susah katanya.. huhu

Ieyza Afieyna said...

@aisya

thanx sis ;)

aah susah klo xminat.. kwn ieyza minat.. bile minat senang lerr..huhu

Cik Kay Jue said...

apa-apa pun kena biasakan diri dan hati-hati ya duduk diluar kolej.. banyak cabarannya..

semoga lulus la semua subjek untuk result Ieyza.. :)

Linda Wahed said...

la ngat gagal apa la tadi..

Ieyza Afieyna said...

@Cik Kay Jue

tu la dok rumah sewa ni bnyak cabaran nye nnti..

thanx sis :)

Ieyza Afieyna said...

@Linda Wahed

hehe.. sje je.. ;)