Saturday, March 24, 2012

Tweet ... Tweet .. Tweet ....

Assalamualaikum...

Hyep ! lama betul ieyza tak update blog kan... 
entah-entah korang sume dah lupa kan ieyza kan kan ? hukhuk.. T_T 

*Korang ada TWITTER tak ?
Jum follow - memfollow. ieyza rajen tweet2 taw.. hee..
follow tau..t ieyza follow korang balik..

https://twitter.com/#!/ieyzaafieyna92 

#sambung balek story...
#lagi sikit akan smpai ke penghujungnya  :)


-_- hari-hari study, kadang-kadang sambil online FB , sambil bertwitter... tak la borink sangat. tu pun tak lama nak beronline2 nie.. hee..

tak sabar nak habis paper 29 March ni.... tinggal dua paper je lagi... hari isnin ni (26hb- Banking Operations) , and the last paper (29hb - Business Communication)

 oh, Yeahhhhh !! tak sabar nak balik...^^ nak qada' tido banyak2 :P 

16 000 kuceng marie:

Miss Nadya said...

nk cuti dah eh..bestnyer..

Yatie Awang said...

sabar sabarrrrr...
akak follow

Cik Kay Jue said...

betul tu study sambil online tak la boring sangat.. :)

gud luck ea..

kura said...

nan hado twetterrrr. sobs.

Shaherah said...

jom.. kte tweet2.. haha..

shiema sufian said...

alahaaai, sama lah kita. tapi shiema habis 31st.hoho

aisya said...

gudluck ye ieyza.. =)

MaYa MustWany said...

mas xde twitt n xprnh lgi trpkir nk ada twitt..hihih

Ezad Skytech said...

tinggal 2 paper je lagi kan..all the best..:D

> berapa lama cuti nanti..? hee~

widiea azira said...

sama la. .akak pn dh lama x update, masa mmg x izinkan lnsung. .haha

sis92 said...

lalala sis dh habis final dh ..
all the best sweety ^^

Wallahua'lam said...

as salam..
alhamdulillah.. ^__^

selamat bercuti~
wah~ bertwitter~


Entri terbaru :

Bagaiman Ukhwah Boleh Terputus Bila Meminta Yang Baik?

Lindaannur said...

linda ada twitter tapi tak tau apa fungsinya...hehe..
Btw good luck for the exam..

Lindaannur said...

Linda doakan ieyza berjaya dengan jayanya.. ^_^

bila blog bercerita said...

heyyy pinky gurl...
dah merdeka kah...??
how's your exam...??
weeee....lame tak blogwalking...ptfff~

NIZAM said...

tidakkkkkk.

ye, sy takde twitter. hukhuk.