Tuesday, February 28, 2012

Says Cash out :)

Assalamualaikum...

Penatnya.. baru je balik kelas tadi.. minggu ni memang bz giler la.. balik-balik tadi terus online. check email.. then dapat emel dari says.my la.. 
seronok sangat-sangat.. sebab usaha selama 2 bulan ni berbaloi..lama jugak kan. hee account says.com ieyza dah bole cashout.. ieyza just kumpul sampai RM102 je.. pastu terus cashout... ^_^

but duitnya still tak dapat lagi.. still dalam proses.. lagi 2 minggu duit tu akan kredit dalam account bank...tunggu dan lihat la nanti.. tak sabar nya.. :)




korang macam mana pulak ? dah boleh cashout ?
yang belum daftar tu jom la daftar..klik link di bawah...

JOM BUAT DUIT DENGAN SAYS.COM

says ni apa? says ni sejenis syarikat pengiklanan .. hanya daftar login menggunakan facebook.. dan share iklan-iklan yang mereka sediakan dekat mana-mana laman sosial yang korang ada.. share kat facebook bole.. share kat twitter boleh,, kat tumblr dan blog pun boleh... :)

setiap 1 iklan bernilai RM0.20.. bermakna sesiapa yang klik iklan yang korang share kan itu, korang akan dikreditkan RM0.20 perclik... kalau lebih ramai yang clik.. lebih untung la korang..
p/s: nak dapat duit , memang susah.. tapi kena lah ada daya usaha yang tinggi.. duit tak datang bergolek di depan kita ok... ^_^

29 000 kuceng marie:

Miss Nadya said...

tahniah sayang..:)

kak nad nk cash out nuff2 jap..:D

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

misshannajr said...

dah byk iklan sya share tp takde pendapatan lngsg lg setakat ni..baru kumpul point jer

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

thanx sis ;)

ieyza afieyna said...

@misshannajr

yeke ? mungkin sis share yg untuk dpt CP je kowt.. share la yg ada tulis rm0.20 per click tu... :)

Azuan said...

tgh tunggu sampai seratus jugak ni....hehee

ieyza afieyna said...

@Azuan

yeke ? hee.. terus kn perjuangan ;)

aisya said...

wah, tahniah.. =)

^^eKaTiKaH^^ said...

wah.. bestnya dah boleh cashout.. nnt boleh belanje..hee, gurau jew :P

Ezad Skytech said...

hee...baru lagi guna says ni...lambat lagi baru boleh cash out..hee~~

faridah nazurah said...

haha says zura baru je ada rm 2 lebih.. kahkahkah ntah bile la boleh cash out

kura said...

wooo.. untung la.. nk pakai says laa!

Yatie Awang said...

Alhamdulillah...ada juga rezeki kan?

Syahierah Ishak said...

wah. untungnya.
akak belanja kita lah. hehe *muka tak malu
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)

cik ika said...

ika da join tp skg da lpe pword uh sume..:(

EyqaLuvender said...

boleh r tu belanja akak mcD...hik3

Ida Ramadhani said...

tahniah :)
bestnya...nnt dh dpt leh blanja kepci :)

ieyza afieyna said...

@aisya

tq :)

ieyza afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

blnja ?? tamau2.. haha :P

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

yeke ?? slow2.. ek.. hee..

ieyza afieyna said...

@faridah nazurah

rjin2 la share iklan2 tu.. sikit2 lama2 menjadi bukit.. :)

ieyza afieyna said...

@kura

pakai la.. hee...

ieyza afieyna said...

@Yatie Awang

alhamdulillah ;)

ieyza afieyna said...

@Syahierah Ishak

hee.. TQ dear ;)

ieyza afieyna said...

@cik ika

yeke? login guna fb je la ika... =_=

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

mcD ?? jom2.. :P

ieyza afieyna said...

@Ida Ramadhani

tadi mcD ,, ni kepci lak.. haaha.. mari la cnie.. :P

Norlida Ramli said...

tahniah ieyza :)

MaYa MustWany said...

mas nya says terkedek2 merangkak lagi..huhuhu sadis