Sunday, February 19, 2012

I'm back ..

Assalamualaikum...

I'm back....... HAHA... 



rasa macam dah lama menyepi dalam dunia blog ni.. padahal baru  12 hari... huhu... sebenar-sebenarnya ramai yang tanya kenapa blog ieyza kena remove.. sebab bila bukak blog ieyza.. google ada tulis blog ieyza ni kena remove kan...


ala ..biasa lah.. pak google.. sapa tak kenal.. suka buat suspen.. ala-ala kejutan surprise macam tu... blog ieyza pun kena jugak macam yang pernah korang kena tu.. ! kena verify apa tah.. tapi masalah nya.. bila ieyza verify masukkan code yang dia antar.. tak mahu pulak... asyik failed jew.. ahhhh.. feduupppp giler... dah berpuluh-puluh kali buat .. tak mahu.. so... biarkan lah blog ni bersawang ..ecehhh..


pastu 2 hari lepas..ieyza cuba verify balik.. yesss... ! mahu pun.. so im back.!! tapi sampai hati kan yang dah unfollow ieyza.. sob-sob.. bila ieyza pergi kat blog dorang..blog ieyza dah tak masuk dalam blog list dorang  dah.. arghh.. sentap makkknakk. =P .. hee.. xpe la.. xkisah.. up to u... hik3..


actually, kebelakangan ni agak bz giler.. siap-siapkan esimenn. presentension, riput , tesss, kuisss.. n bermacam-macam lagi la..tingal 2 week je agy nak study week.. then, FINAL EXAM akan menjelang... ok la.. ada kerja yang nak buat.. salam perkenalan semua.. saya blogger baru..:P

56 000 kuceng marie:

faridah nazurah said...

hehe nasib baik la pakcik google bagi balik kan..

zareliqa afiqa said...

Welcome back!^^
Patut lar da lame hilang..pakcik google nie mmg.huhu =.='

Ahmad Haziq Azlan said...

patut la dah tak muncul kat update...

cik ika said...

patotlah ta dpt buka.upenye pak google pnye keje..

ieyza afieyna said...

@faridah nazurah

tu la pasal.. syukur sgt..hee.. ;)

ieyza afieyna said...

@zareliqa afiqa

hee.. jaht kn pakcik google ni.. huhu

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

perasan eh ? ingt xperasan tadi... huhu

ieyza afieyna said...

@cik ika


hee.. taw xpe.. :P

Lady Emilya said...

relek relek, teruskan berblog! :D

yuyune said...

gud luck for ur final exam.
study rjen2 k? :D

Fathiah Hamim said...

patut kat bloglist tak tergerak. ingat feed rosak.

*ZaFirAh* said...

ahaks!akak dah kembali dgn marie nya^__^
jemputla ke blog fira baca entry;)

Yatie Awang said...

akak pun dah kena dulu...tapi tak pe..sekarang boleh berblog lagi Alhamdulillah

Eyda Dania said...

ptt r lme xjenguk blog eyda kan..=)

Eyda Dania said...

ptt r lme xjenguk blog eyda kan..=)

Eyda Dania said...

ptt r lme xjenguk blog eyda kan..=)

^^eKaTiKaH^^ said...

hai sister. patutlah hari tu buka blog sis xdpt.. hee, selamat dtg ke dunia blog semula :))

Ezad Skytech said...

patut la nak buka blog ieyza sebelum tak boleh...pakcik google ni mmg suka main2...huhu...

ieyza afieyna said...

@Lady Emilya

hehe,, yela.. relaxx sudah.. ^_6

ieyza afieyna said...

@yuyune

thanx you dear.. hope so.. ;)

ieyza afieyna said...

@Fathiah Hamim

hehe... igt xde yg perasan tadi... hhuhu

ieyza afieyna said...

@*ZaFirAh*

hee.. ok2.. i will drop u later :)

ieyza afieyna said...

@Yatie Awang

alhamdulillah.. :)

ieyza afieyna said...

@Eyda Dania

tu la..t ieyza singgah blog eyda k.. ^^

ieyza afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

hee.. tq.. akk dah kembali dah ni.. =)

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

pakcik google nak bergurau senda kowt.. hik3..

MaiRa QuEeN said...

huhu..maira lg lame menyepi...dah berbulan2...sory lame tak dtg sini..

aisya said...

patutla.. byk kali try masuk blog ieyza tp xleh plak.. huhu

aReLaN said...

perghh...pernah kena skali.memang chuak giler la masa tu.malam tu gak wat sgala pe yang patut untuk verify.hoho

MaYa MustWany said...

mas still letak dlm bloglist.hihihi

EyqaLuvender said...

bukan akak yang unfollow tu taw!
still ade dlm bloglist akak k syg...hehe

Norlida Ramli said...

hehe..nsb dh ok kn..syg la kt blog..hehe

gud luck utk final exam nt :)

kura said...

ohh.. so, konklusinya. selamat berstudy week lah ye. hehhe

Jay said...

salam perkenalan..saya pun blogger baru..hahaha..

SyamimiNazifa said...

goodluck kak :)

CikAnyss' :O said...

Attoto dear , jgn sebtap gini , xpe , boleh cari lg semua tu , huhu saya tmbah satu follower ya .
meh follow kite jugak nak ?hehe ..Jemput Join segmen Up traffic

wan nurul hezrina said...

sib baek akak maintain lagi tak removed.arituh try2 gak 2, kali tak bleh=)lain dah blognie tp maintain pink=)

ieyza afieyna said...

@MaiRa QuEeN


yeke ? hee.. same la.. ieyza pun dah lame x singgah kt blog sis..

ieyza afieyna said...

@aisya

yeke..hee... but now im back.. =)

ieyza afieyna said...

@aReLaN

aritu bz.. xde mase nak fikir verify blog ape tah ni..

ieyza afieyna said...

@MaYa MustWany

yeke ? thanx you.. =)

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

thanx akk.. terharu sgt2.. hik3

ieyza afieyna said...

@Norlida Ramli

thanx akk.. akk pun same..do the best for final sem =)

ieyza afieyna said...

@kura

oh,lupa nak wt conclusion.. thanx sudi wt conclusion.. hek2....

ieyza afieyna said...

@Jay


slmt perkenalan.. haha.. yela tu.. :P

ieyza afieyna said...

@SyamimiNazifa

TQ dear ;)

ieyza afieyna said...

@CikAnyss' :O

hik3.. TQ.. t ieyza follow anyss blik... ^_^

ieyza afieyna said...

@wan nurul hezrina

hee.. jgn la remove... hee.. aah, ieyza ubah ckit blog ni.. yg lama mcm borink jew..

Wallahua'lam said...

as salam..
alhamdulillah..
hari tu pun ada nampak. tapi tak boleh nak contact. pasal tak tau. hehe..

nak tanya kat facebook, pakcik tka ingat yang mana satu.

apa2 pun, pakcik tak remove punya

;)

Wallahua'lam said...

as salam..
alhamdulillah..
hari tu pun ada nampak. tapi tak boleh nak contact. pasal tak tau. hehe..

nak tanya kat facebook, pakcik tka ingat yang mana satu.

apa2 pun, pakcik tak remove punya

;)

myu said...

Gud luck!

ieyza afieyna said...

@Wallahua'lam

hee.. TQ.. pakcik.. ;)

ieyza afieyna said...

@myu

tq dear.. =)

ieyza afieyna said...

@myu

tq dear.. =)

Miss Nadya said...

kak nad paling tidak masuk blog ieyza.. T_T

sorry sayang..:(

ramai dah nak finall..

gud luck syg!

dah boleh verifi eh? gud..:D

http://www.nornadiah.com/2012/02/ingat-senang-bila-ada-baby.html

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

hee.. tq akk ;)