Monday, January 16, 2012

2nd Blog #for link Segmen BW by Ieyza Afieyna

Assalamualaikum...

wink3.. hurm, sedih la.... tak dapat nak hubungi si dia...handphone dia kan hilang... rindu nyew.... T_T .. opssss, melencung pulak.. abaikan okey... maaf maaf... hee.... rasanya macam lama je ieyza tak update.. lama ke ? baru 2 hari je.. haha.. tah pape jer... huhu ~~


ok, actually ieyza nak gitau kepada semua yang join segment jom blogwalking by ieyza afieyna tu.. actually ieyza dah siap kan satu blog khas untuk penempatan link-link tersebut... kalau nak letak semua link dalam blog nie,, giler berat la blog ni nanti.. so , ieyza buat la satu blog .. ieyza dah letak semua link yang join.. TIADA SATU PUN TERKECUALI..so jangan la risau ,, semua termasuk dalam blog blogwalking ieyza tu....kalau korang nak blog walking.. boleh lah lihat link2 mereka di blog kedua ieyza... http://ieyzaafieynabloglist.blogspot.com

ieyza dah divide kan 25 orang untuk satu blog list .. ada 4 bloglist... :) tapi belum sempat ieyza masuk kan dalam bloglist.. cuma ieyza pamerkan link-link yang join kat entry... 

TAPI

disebabkan kekangan masa, dan jugak masalah broadband yang tiba-tiba lampunya yang berwarna biru telah bertukar menjadi hijau... thats mean line yang slow macam siput menyebabkan ieyza tak dapat blogwalking... orang-orang yang komen pun ieyza blum membalas jejak apatah lagi yang ramai-ramai shout kat shout ieyza tu... di samping itu  , minggu ni ada dua test... so, nak focus study .. :)

lepas settle test insyaALLAH ieyza balas jejak korang semua.. 
and blogwalking. =) Maaf ye... 
Have a nice day :D


8 000 kuceng marie:

saffiya_aleesya @ echa said...

yea yea pasni senang laa nak blogwalking..

Pendamba Mawar said...

waw ada blog baru laaaaaaaaaaaaa

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

sha dalam bloglist ke 2 hihi

Miss Nadya said...

dahulukan yg mana penting ye syg..:)

nnti akak buat lagi yer..:)

dah tutup untuk malam ni..:)

widiea azira said...

fokus fokus study dulu tau

Miss Nadya said...

nti ieyza join next time punya yer..:)

digi ebuddy yg free 1 hari tp di cas RM0.99 setiap hari..

Model Busana Muslim said...

Very interesting... I really like it... Thank you so much...

Run Away said...

sama juga lah...brodban yana pun hekhek...;d.....kena byk kan besabar k...