Thursday, December 22, 2011

PRIVATE

Assalamualaikum...


pergh! giler la ... ramai giler yang unfollow aku... erm, xpela.. suka  hati dorang la kan.. touching...? tak kowt...sentap ? ade la sikit.. haha.. what ever.. aku nak tulis blog nie pun dah xde feeling... tak tahu kenapa ? mungkin aku rasa ianya buang masa kowt.. entah la.. pagi petang siang malam aku blogwalking, tapi hasil nya tak de la seselumayan blogger2 yang lain.. aku rasa dah penat.. hurm.. mungkin aku nak buat blog ni blog peribadi aku je kowt pas ni.. ikut hati aku nak tulis ape.. 

orang nak baca? comfirm la xde kowt... lagi pun aku tahu aku bukan nya pro sangat pun. nak tulis bende-bende yang boleh buatkan orang minat nak baca blog aku.. banyak lagi blog yang hebat-hebat kat luar sana. daripada dorang singgah kat blog aku lebih baik dorang singgah blog lain2... blog aku xde ape-ape faedah pun kowt. haha.. siapa la aku ni.. bukan nye popular macam abg ben ke, lyssa ke.. sekali tulis , beribu-beribu orang yang baca. ye dak.. aku ? tak da kowt yang baca.. kalau ada pun.. berapa kerat la sangat..

kerana blog aku jadi macam lalaikan pelajaran aku je... terlampau taksub la ni.. tapi kenapa orang lain ok je kan.. bole je handle masa.nak tulis blog,blogwalking lagi. study lagi.. tapi aku rasa aku tak bole.. aku macam tak reti nak divide masa.. sampaikan roomate aku sem lepas pun tegur... yela. time final pun masih menghadap blog T_T

err.. entah lah.. buat sementara waktu aku nak private dulu blog nie.. 


6 000 kuceng marie:

zareliqa afiqa said...

patut lar ritu datang cnie tak bole masuk.huhu=.=

Ahmad Haziq Azlan said...

betul ke ada yg unfolo?
bertambah ada la....
hah 2k dah pon...
hehheheehe

ieyza afieyna said...

@zareliqa afiqa

hehe.. sekrang dah ok da.. ;)

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

yela.. aritu ada 2437 tak silp.. tengak tingal sikit ja..hurm.. :(

misshannajr said...

kena pandai bahagi masa..bukan setakat blog jer asal namanya dah online mmg kdg2 blh buat lupa diri..tak ingt nama sndri hahaha..

ieyza afieyna said...

@misshannajr

haha.. tu la pasal.. online fb ke twitter ke bole buat lupa diri.. hehe.. tapi xde lah smpai lupa nama.. kes len lak tu.. :P