Monday, December 5, 2011

Jom Terjah: SchaNick & MissVanilla

Assalamualaikum...

Hari ni nak buat review lagi..review untuk pemenang GA ieyza yang lalu.. sebelum ieyza terus terlupa, lebih baik ieyza buat hari ni.. hari ni 2 blog sekali akan direview, iaitu pemenang tempat ke 5 dan jugak ke 6.. harap korang semua sudi terjah blog mereka okeyh !

kalau nak tengak pemenang GA ieyza klik cnie
kalau nak tengah blog review jom terjah tempat ke-4 klik cnie.. 

pemenang tempat ke-5 



http://www.schadonghae.co.cc/

* Blog ni dimiliki seorang gadis yang bernama aisya.. blog aisya agak comel dimata ieyza.. suka jugak pergi blog aisya ni.. tapi blog aisya ni jugak tak da header macam blog yang ieyza review minggu lepas..tapi rasanya b4 nie ada kan.. tah mana pergi pulak header dia.. ada orang curi kowt..hee..

susunan blog yang menarik, tak serabut lansung! sebab tiada widget yang merepek pun kat blog aisya..yang ada cuma gambar aisya as owner blog dan jugak shoutmix ..gabungan warna pun menarik.. berlatar kan flowering black.. tak sakit mata memandang :) dan lagi satu blog dia bakal ada tutorial. nanti leh la gak usha-usha tuto kat blog dia k.. ^_^

pemenang tempat ke-6


*ok, blog ni ada header.. header dia comel.. i loike.. ^_^ owner blog yang bernama Sharifah Zalikha atau lebih mesra dengan panggilan ika ataupun miss vanilla..totally ieyza suka blog ika ni.. kira feveret la jugak.. sebab blog ika warna PINK..hee.. sejuk je mata memandang.. smooth pink tau.. huhu.. 

ika ni rajin jugak meng-update entry, buktinya blog archive nye banyak la jugak entry.. ;)itu je kowt.. tak ada apa-apa nak tegur atau complain.. blog ika okey je.. ;) so, apa lagi hope korang sudi terjah blog dorang k,, bye...

actually, tak pandai nak me-review2 ni..hekhek




22 000 kuceng marie:

I-sya said...

Hahaha , headernya terdelete . xixixi ^^
Btw , Kamsahamida :)

MissVanilla said...

thx ieyza ^^

Areliff said...

menarik...terjah diaorang...

Miss Nadya said...

j0m terjah blog mreka..
P/s : thanks syg ..insyaAllah nad akn sht xlme lg..

Juliet_iRa~" said...

comel smua blog..heee

Norlida Ramli said...

wahh..
nk kena terjah ni..hehe

ieyza afieyna said...

@I-sya

la yeke ? hehe.. ok2..;)

wc..

ieyza afieyna said...

@MissVanilla

welcome.. ;)

ieyza afieyna said...

@Areliff

terjah jgn tak terjah..huhu

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

jom2.. ;)

p/s: amin..~ ;)

ieyza afieyna said...

@Juliet_iRa~"

hee.. ^_^

ieyza afieyna said...

@Norlida Ramli

ye.. mesti kena terjah..huhu

Cik_Shiqah said...

dua2 blog menarik.

rajin ek buat reviews. hehe :)

Khuzrin Kamarudin said...

Terjah menerjah.. hahaha...

Cambest je?

aisya said...

ieyza.. bile nk buat GA lg ni.. hari tu x sempat nk join.. huhu

aisya said...

ieyza.. bile nk buat GA lg ni.. hari tu x sempat nk join.. huhu

MaYa MustWany said...

guling2 kat sana.hihihi

ieyza afieyna said...

@Cik_Shiqah

hehe.. wt review ni pun sbb dorg menang GA ieyza.. klo x xrjin sgt..hee

ieyza afieyna said...

@Khuzrin Kamarudin

jom terjah.. ;)

ieyza afieyna said...

@aisya

yeke ? insyaALLAH.. t ieyza wt lagi ek.. t join la.. hehe

ieyza afieyna said...

@MaYa MustWany

amboi.. smpai terguling2 ye.. ;)

Pendamba Mawar said...

comel