Monday, November 14, 2011

Salam Takziah..

Assalamualaikum...

Tadi ieyza bukak facebook, then baca la notification dari group Pke <2008-2009> sekolah teknik seri iskandar.. baca punya baca ieyza terperanjat.. sebab kawan ieyza post yang budak kelas kami, Amirah Abdul Aziz dah meninggal dunia...arwah mengalami pendarahan dalan otak...Siyez terkejut sangat-sangat.. :(

Amy pernah rapat dengan ieyza dulu.. masa ieyza form4,mula-mula pindah kat teknik seri iskandar..dulu ieyza sekolah kat teknik manjung, then bulan 8 ieyza pindah teknik seri iskandar.. Amy orang first yang tegur ieyza,, kat dalam kelas ieyza dok sebelah amy..balik asrama pun same-same,,pergi sekolah same2.. pergi makan kat dining pun sama-same2.. sebab ieyza budak baru.. dia macam kakak pulak.. 

tapi ieyza rapat dengan dia tak lama.. sebab dia ada group sendiri.. ieyza bersama dia masa mula-mula nak menyesuaikan diri kat kelas tu..dalam 2 minggu macam tu je,, then,lama-lama masing-masing dapat kawan masing-masing.. still tegur dalam kelas cuma dah tak rapat.. xde da pergi dining atau kelas sama-sama dah..then,masa form 5 ieyza pindah teknik lebuh cator, terus x contact. bila ingat rasa sedih pulak.. tak sangka Amy pergi terlalu cepat.. :(

#amy, kita mintak maaf kalau kita ade apa-apa salah. terima kasih pernah menjadi kawan rapat kite dulu..amy baik,, seorang yang periang.. dan selalu wat orang tersenyum.. 

Salam takziah buat keluarga Amy,, semoga amy ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman..amin...
AL-FATIHAH.. :(

48 000 kuceng marie:

faridah nazurah said...

al-fatihah..

takziah la sebab kwn ieyza dh meninggal.. mesti sedih kan.. takpe takpe kita yg masih hidup ni baik sama2 doakan dia ehh

Cik Jingga said...

Al-Fatihah..semoga arwah ditempatkan dikalangan org beriman.. ^^ ampunkan dosa dia kalau ada salah silap.. spaya dia tenang disana..

Yana Houry said...

al fatihah..semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman...

EyqaLuvender said...

takziah...Allah lebih sygkn die...

Bro Ahmad said...

al fatihah semoga rohnya di cucuri rahmat hendaknya

^^eKaTiKaH^^ said...

Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-Fatehah..semoga rohnya dicucuri rahmat..amin :)

kaklong said...

setiap yg hidup,pasti akan mati...cuma kita tak tahu bila dan dimana...


alfatihah...

aiENn cHAm said...

saya xkenal dia tp xtau kenape sy rase sayu bace entri awk nie,bukan sng nk cri kwn yg betol2 baik dgn kite,moge arwah ditempat dlm gol. yg beriman,ALFATIHAH

ieyza afieyna said...

@faridah nazurah

sedih la jugak...ye, kite yg hidup ni same2 lah doa kn dia..

ieyza afieyna said...

@Yana Houry

amin...

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

ye,, betul tu kak..

ieyza afieyna said...

@Bro Ahmad

amin.. thanx bro..

ieyza afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

terima kasih.. amin...

Norlida Ramli said...

al fatihah..moga arwah ditempatkan di kalangan yg eriman..amin

ieyza afieyna said...

@kaklong

ye betul tu.. ajal maut ditangan tuhan.

ieyza afieyna said...

@aiENn cHAm

alfatihah.. :'(

widiea azira said...

al fatihah..pndarahan dlm otak tu d sebabkn ape eh?? excdent ke nape??

Pendamba Mawar said...

al fatihah

kehilangan orang yang kita kenal dan sayang sangat sukar untuk diterima.. tapi redhalah yang pergi tetap pergi dan takkan pernah kembali.

ieyza afieyna said...

@Norlida Ramli

terima kasih kak.. amin..

ieyza afieyna said...

@widiea azira

xtahu la kak.. sebb b4 ni ieyza lost contact dgn dia...
dan dia nmpak sihat je sebelum ni..

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

yup ! dan kite juga bkal menyusul suatu hari nnti..

NasZ said...

saya sedekahkan Al Fatihah kepada arwah kawan ieyza tu.

ieyza afieyna said...

@NasZ

terima kasih..

Fazilah Yayang said...

Al-fatihah ,

sis92 said...

semoga arwah ditempatkan bersama golongan yang dimuliakan Allah

Ahmad Haziq Azlan said...

ajal maut di tangan Tuhan

tiefazatie said...

al-fatihah utk arwah..

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

alfatihah..
semoga amy berada dikalangan mukmin yg soleh..
takziah buat awk, dan keluarga arwah..
sedey la.. menitis airmata nih.

Thania said...

al-fatihah...
Allah lebih sayangkan dia..
yang hidup tetap kena teruskan hidup...
semoga kenangan tuh, tak pernah berubah...

WuMing said...

Sedih laaa kan bila dengar berita macam tuu...

Sunah Sakura said...

innalillahi wa inna ilaihi rajiuun... takziah untuk keluarga arwah...sedihnya kan bila orang yang pernah rapat dengan kita, dijemput Illahi...

misz sheyla said...

al-fatihah untuk arwah kawan kamu..semoga dia ditempat dikalangan orang2 beriman

Miss Nadya said...

takziah buat kawan ieyza k..

Al.-Fathiha..semoga roh beliau di cucuri rahmat amin..

ieyza afieyna said...

@Fazilah Yayang

terima kasih ye.. ;)

ieyza afieyna said...

@sis92

amin.. thanx sis..

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

ye betul tu...

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

terima kasih kak tiez..

ieyza afieyna said...

@NURULSYAZWANI BINTI ROSLI

amin...terima kasih.. :'(

ieyza afieyna said...

@Thania

amin...

insyAallah.. terima kasih kak..

ieyza afieyna said...

@WuMing

ye memang sedih...

ieyza afieyna said...

@Sunah Sakura

amin.. ye kak memang sedih.. sebb arwah pernah rapat dulu.. :'(

ieyza afieyna said...

@misz sheyla

amin...

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

thanx kak nad..

amin..

Ezad Skytech said...

takziah...

al-fatihah untuk kawan ieyza..:(

Amoychanteks said...

sek teknik seri iskandar dulu ke? seyes?

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

thanx ezad..

ieyza afieyna said...

@Amoychanteks

aah.. knpe ? tapi ieyza hnye 4 bulan je kat ctu.. dari bulan ogos/08 - nov/08

cik ika said...

alfatihah~~