Wednesday, November 16, 2011

Laptop rosak..GA akan ditutup :(

Assalamualaikum...

Hai readers... maaf arini ieyza tak dapat blogwalking seperti selalu.. laptop ieyza rosak.. tiba-tiba je.. kat bahagian deskstop menjadi shortcut, semua software tak bole bukak.. nak click google atau apa-apa pun tak boleh.. sedih sangat.. mungkin adik ieyza ada tertekan apa-apa.. T_T

ehsan google ~

tadi ieyza baru je antar laptop kat hospital kedai.. orang tu kata maybe jumaat baru bole siap.. T_T .. ni ieyza update nie pun pinjam laptop kawan adik ieyza.. dapat pnjam dari pukul 7 ni..karang dalam pukul 8 dia datang amik balik laptop dia.. ieyza pun cakap nak pinjam kejap je sebab nak update blog..

kepada semua peserta GA, hari ni last tarikh untuk join.. tapi ieyza terpaksa tutup awal, iaitu sampai pukul 8.00 malam je ni.. kalau sesiapa nak join lagi.. ada masa lagi ni.. hee.. pemenang akan ieyza umum kan esok pagi.. ieyza cakap kat dia ieyza nak pinjam laptop dia lagi dalam pkul 10.00 pagi esok.. hee.. nasib baik ade dia.. kalau tak tak dapat umum pemenang T_T

kepada pemenang yang akan dipilih melalui random.org esok, ieyza harap korang cepat-cepat antar mesej kat fb ieyza.. nama, alamat, dan url blog.. diharap tiada penipuan disini.. ^^ sila antar maklumat anda ke FB ieyza selewat-lewatnya pada pagi jumaat.. sebab petang jumaat ieyza nak pos kan hadiah.. hari sabtu pagi ieyza dah balik uitm kat perlis.. sebab tu macam tergesa-gesa je ni.. laptop pulak nak buat hal,, ok.. Bye..

15 000 kuceng marie:

AzzaLifeStory said...

Sabar erk. .^^

sis92 said...

alo cian dia..
sabar2..
alo sis takdak fb, nt klu sis tpilih sis email je boleh ea ...hehe :D

ieyza afieyna said...

@AzzaLifeStory

sedih sgt2.. laptop xpernah rosak.. :(

ieyza afieyna said...

@sis92

bole je sis.. ;)

tgu keptusan esok.. ^^

EyqaLuvender said...

tym urgent ni jgk lappy wat hal...cian ieyza...sbr jela...

aiENn cHAm said...

sebagai seorg student bile laptop rosak rase mcm putos cinte! huuu

bole botak pale sbb rambot gugor kalo laptop kene virus smpai sume file shortcut

*oke,ini mmg btol2 pena jd kt ain,hehe

yey! kite tgok sape betuah tuu :)

Pendamba Mawar said...

siannya..macam kena virus je

MaYa MustWany said...

fuhh..memang nampak rushing.rilex ye dear.xper.pelan2 kayuh.hihiih

milo said...

sabar ye syg..huhu..and milo rasa mungkin virus shortcut kot..milo pnah kene tp kat external la.. im not sure about kat dekstop..kalo virus shortcut ade free software utk removekan virus tu..google je kt tenet..papepon, moga2 laptop ieyza cpt sembuh ye.. :)

Ahmad Haziq Azlan said...

selamat berubat

kura said...

dah xsempat dah ni hah nk join GA. Wuuu/

Norlida Ramli said...

alolo..jgn sedih2 k ieyza..nnt ok la laptop tu dh anta kedai..hehe

sapela org yg bertuah tu kn..huhuhu

cik Atiera said...

Ain punya laptop pown baru jer kne rawat minggu lepas :(
mmg sedih kalo laptop rosak.. lagi2 kalo jadi mcm iza..

sabar oke... all the best btw :)
syg iza <3

aisya said...

xpe, nnti laptop dh siap boleh bw sampai lebam ye.. x sempat la nak join GA.. huhu

Miss Nadya said...

sabar ye sayang...xlama nanti dapat balik laptop...jgn sedih2..jom main kucing kat umah dulu..:)