Monday, November 21, 2011

Hari Pertama

Assalamualaikum...

Hai.. ade tak sapa-sapa yang kecil hati dengan ieyza sebab tak datang blog korang ? sory la.. baru start sem, mcam busy ckit, nak urus macam2.. siyez,tak blogwalking pun hari ni.. sory.. ieyza mintak maaf.. 

Hari ni hari pertama masuk ke kelas .. tak belajar pun.. just suai kenal, dan lecturer terang kan apa sub topic yang akan belajar nanti.. erm, baru first day, tapi dah rasa bosan..sebab dari pukul 8.00-4.00 tak henti-henti lecture je.. bosan nye dok dalam LT..then, jadual sem ni pulak , seronok jugak ari jumaat tak da kelas. so boleh la rehat,jumaat ,sabtu ahad... :)

Tapi,, jadual sem ni nak kata pack, tak jugak lah.. tapi pack jugak lah.. haha.. Hari isnin je, start kul 8.00 pagi- 4.00 ptg..direct ! lecture je,dok kat LT.. aouch, cuba bayang kan bila dah start belajar, xke borink?? adoi.. dah la subject MEMBACA !! tak suke.. >.<  hari selasa pun sampai petang. rabu  n khamis je rasa xpack sgt.. 

adoi.. rasanya sem ni subject2 macam susah je..banyak baca membaca,kena hafal..ieyza dah la tak suka bab hafal menghafal.. kira-kira suka la.. macam tadi waktu Law, lecture tu kata kena memories , cannot use own word.. T_T  takowt pulak mendengar nya.. baru semangat first day dah takut...
Subject-subject sem ni...
Banking Operations (FIN263)
Operations Management (MGT345)
Business Law (Law299)
Business Communication (MGT269)
Malaysian Economics (ECO261)
Third Languange-Bahasa Arab II (BAB151)
macam susah kan ? entah la.. hope bole bawa....
ok,la nak siap kan note dalam fail yang lecturer nak tengak esok.. k,Salam..
t ,ieyza free ieyza singgah blog korang ye.. promise...


22 000 kuceng marie:

Norlida Ramli said...

gud luck ye ieyza :)
all the best..

ieyza afieyna said...

@Norlida Ramli

thanx akk..insyaALLAH.. ;)

myu said...

Gud luck! Selamat belajar :)

Ezad Skytech said...

all the best ye ieyza untuk sem baru ni...(^^,)

^^eKaTiKaH^^ said...

huhu, good luck yew sista :D

afzalsukasuki said...

selamat bergelumang dengan esemen dan pop kuiz.hahaha

Pendamba Mawar said...

best nye bisnes law.. rindu nk balajar akta bisnes...:)

Thania said...

goog luck ieyza...

teruskan semangat untuk study..

daa nama belajar kan...

Nor Idayu Abd Rahman said...

blaja mn dear?

cik ika said...

all the best dear..
kite pun amek arab gk..hee~~

EyqaLuvender said...

samalah...akak pon bz jgk...
gudlark ieyza...tc dear =]

ieyza afieyna said...

@myu

terima kasih.. ;)

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

thanx bro.. insyaALLAH..amin..

ieyza afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

hope so la.. thanx ye eka ;)

ieyza afieyna said...

@afzalsukasuki

haha.. yela.. hik3 :P

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

hee.. best ke ? xtau lagi..cm susah je..dulu PM amek bisness ke ?

ieyza afieyna said...

@Thania

ye kak.. thanx.. ^^

ieyza afieyna said...

@Nor Idayu Abd Rahman

bljar kt uitm perlis kak ;)

ieyza afieyna said...

@cik ika

yeke.. hee.. samela.. best jugak an.. bahasa syurga <3 :)

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

ok kak.. thanx ye.. akk pun gudluck ;)

Miss Nadya said...

makin rindu lah akak kat adik nanti..:)

kak nad suka membaca tapi kalau nk membaca buku utk study..errr...tak sanggup den..:)

Anyway akak selalu mendoakan segala yg terbaik buat adik kakak ni..:)

akak faham situasi adik..:)

uhh...komen panjang berjela...ngee..:)

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

same la kak.. buku novel layan la.. klo buku pelajaran ades.. fham2 je la... hekhek..


xpekak xpnjg pn.. ;)