Monday, November 7, 2011

Empat Dalam Satu.. 4 in 1

Assalamualaikum...

wat muka sedih sat.. huhu ~

1st
Fuhh.. akhirnya selesai jugak kerja-kerja yang tergendala.. terlebih dahulu ieyza nak mintak maaf sangat-sangat pada semua.. dah berapa hari ieyza tak blogwalking.. ieyza busy sangat-sangat.. ni semalam baru je balik rumah. yela, aritu raya balik kampung.. masih tak lewat kowt nak ucap selamat hari raya aidiladha kat semua.. salah silap harap dimaafi.. hee.. amacam, best tak raya ? hirup sup daging tu jangan banyak-banyak ye. hee..

2nd
actually, 3 hari yang lepas result final exam baru je keluar.. alhamdulillah.. ok la jugak. xda failed apa-apa.. cuma sedih apa yang diharapkan tak tercapai.. tu la asyik menghadap blog je, sapa suruh.. hee.. tapi takpa la.. pointer meningkat jugak..pointer masih 3 point ke atas .. sapa-sapa dak uitm yang dekan tu tahniah ye.. :) 

3rd
Then, yang paling penting ieyza nak mintak maaf kat beberapa blogger yang dah tag ieyza untuk join yang jawab 11 soalan apa tah tu, benda tu dah berleluasa dah sekarang ni.. t korang cakap sombong lak,bukan ieyza tak mau join , tapi ieyza pun busy, then ramai sangat yang tag kat ieyza,.macam mana ieyza nak join game ni, nak kena jawab soalan, untuk semua yang tag ieyza tu lagi, then wat soalan lagi.. so, ieyza rasa tak perlu ieyza join. sory sangat-sangat.. then, t sampai bila-bila benda tu tak kan habis pulak. pape un thanx yang tag ieyza. ieyza bagi backlink yang sudi tag ieyza k... Cik Atiera , Iela Kecik , Sharul Atikah , Zira , Jijah ComeySis Azlieya , Sya Syahira , Sis CCIScholastica  Sis Norlida ,and ramai lagi.. sebab kat shoutbox dah hilang.. maaf x dpat backlink. and sory tak dapat join game tu..

 4th 
Thanx yang sudi join 1st GA ieyza.. terharu sangat-sangat sebab ramai yang join.. terkejut gak.. thanx oke semua.. so sapa-sapa yang nak join. masih dialu-alukan.. tarikh tutup 16 Nov ok.. ^_6.Klik Untuk Join
yang dah join, kalau free jom la blogwalking kat para peserta lain yang join GA ni.. Klik link kat bawah k..

senarai yang join GA ieyza.

Bye.

16 000 kuceng marie:

Si BuDaK KaChAk said...

nice...blog da senang nak bace...hehehe

Asy Faro said...
This comment has been removed by the author.
Pendamba Mawar said...

xd pun entri ttg sy?haha.#nak jugak

widiea azira said...

selamat hari raye...

tiefazatie said...

wah..byk update nie..hee

EyqaLuvender said...

bz nye ieyza...hehe
miss u la.
masing2 bz cmni la jdnye kn?

sis92 said...

sis pun ramai yg tag..betul2 berleluasa game tu..sis plak dah join awal lagi..tu yg malas lagi nk join huhu
ni pon baru on9..
hehe sis mst join punya kamu punya GA..tunggu eh :)

sis92 said...

eh rasa cm dah komen semalam
takdak kuar pun huhu


yg pasal tag game tu sis rasa bsalah jgk sbb tk join tapi sis dah join awal2 lagi..bila ramai2 dok tag sis huhu trasa xlarat nk jawab ..

ieyza afieyna said...

@Si BuDaK KaChAk

thanx.. tukar atas permintaan awak la.. hekhek

ieyza afieyna said...

@Asy Faro

ok.. i will ;)

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

alamak lupa la.. hakhak :P

ieyza afieyna said...

@widiea azira

selmt ari raye ;)

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

hehe.. sje je.. ^^

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

aah tu la pasal..

rindu akk gak..^^

ieyza afieyna said...

@sis92

aah dah berleluae skrg ni..xtau smpai bile nk hbis game tu ;)

ok2.. thanx ye..

ieyza afieyna said...

@sis92

hehe,, sory sis..

comment moderate..
ieyza bru publish kn, ^^