Sunday, November 20, 2011

Alhamdulillah.. Ieyza menang Contest Blog Tercomel :)

Assalamualaikum...

Hai.. semua... ^^ petang tadi ieyza baru je sampai arau bumi tercinta ni.. adess penat giler hampir 6 jam dalam bas... pastu sampai je uitm, terus p daftar then, masuk bilik.. kemas punya kemas sampai tertidur.. penat punya pasal la kan.. pastu tergerak hati nak online blog ni.. Pastu.. ~~

gembira tak terkata, sebab bukak je blog ada komen,ada orang gitau yang ieyza telah menang tempat kedua dalam Contest Blog TerComel (tempat kedua je pun.. hee) thanx ghadis kecik sebab sudi inform ^^ alhamdulillah rezeki ieyza lagi... so apa yang ieyza dapat.. ? dapat topup RM15 je..YEAH !!

Owner contest tersebut pun dah bagi topup tu.. Thanx sangat-sangat Fatisya Pinky sebab sudi pilih blog ieyza.. tak de la comel sangat rasanya >.< 

Pemenang Tempat Ke-2 :
Hadiah Topup RM 15

ok la. ieyza nak tidur..penat giler..just nak share kegembiraan je.. GUDNYTE ~

47 000 kuceng marie:

Ezad Skytech said...

wahhh..tahniah ye ieyza...blog ni memang comel pun....(^^,)

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

terima kasih.. hee.. xcomel sgt pun.. >.<

Fathiah Hamim said...

tahniah ieyzaaaa

Onitsuka_hana said...

tahniah.. mmg comell.hana suka kucing nie.. nma pa tah xingat

Norlida Ramli said...

wahhh..tahniah ieyza :)

Ezad Skytech said...

hee...kalau tak comel..mesti tak menang..ni menang..kira comel la tu...ahakkzz..:)

ieyza afieyna said...

@Fathiah Hamim

thanx Fa ;)

ieyza afieyna said...

@Onitsuka_hana

ieyza suka kucing ni sebb comel ;)

nama dia Marie.. :)

ieyza afieyna said...

@Norlida Ramli

hehe.. thanx kak ^^

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

hehe.. tersalah pilih kowt.. haha :P

Pendamba Mawar said...

tahniah ieyza....jom kongsi dua.hahahaa

Areliff said...

tahniah :))

~miss dyeLa~ said...

tahniah.. mmg comel pn... cm tuannyer jugak...:)

Ahmad Haziq Azlan said...

blog tikus

N A T A S Y A ツ said...

tahniah !
blog nie memang comel pon ^^

cik ika said...

tahniah ieaza..blog ieyza memang comel giler

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

thanx PM.. ;)

kongsi dua ? xbleyh2. heee :P

ieyza afieyna said...

@Areliff

thanx aliff..

ieyza afieyna said...

@~miss dyeLa~

hehe.. thanx.. tuan nye xcomel mane pun..^^

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

amboi..sadap2 kau kata ni blog tikus eh... haha

ieyza afieyna said...

@N A T A S Y A ツ


thanx tasya ;)

ieyza afieyna said...

@cik ika

thanx aw.. x comel giler pun..hek3..

Rohana Warisan Kraf Hubungi 017-2069629 said...

memang layak..Tahniah !!

afzalsukasuki said...

wah tahniah :) blog ieyza memang comel pon.spatutnya leh dpt no 1 tau

myr amyra said...

tahniah...
u desreve it dear..
dah lama myra x jalan2 kt sini... :)

gHadiskeCik said...

thniah my deaR fren:)

cik fyeza said...

tahniah . blog ni mmg patut mng pun . comel sgt :)

ieyza afieyna said...

@Rohana Warisan Kraf Hubungi 017-2069629


thanx.. ;)

ieyza afieyna said...

@afzalsukasuki

hehe.. dpt no 2 pun dah bersyukur.. no 1 blog dia lagi comel.. he ;)

ieyza afieyna said...

@myr amyra

terima kasih sis ;)

ieyza afieyna said...

@gHadiskeCik

thanx.. ^^

ieyza afieyna said...

@cik fyeza

hehe.. 10Q ;)

yen(toka ziizokukuto) said...

tahniah ieyza :),,memang comel blog ni

myu said...

wah tahniah :)

Run Away said...

tahniah ye...;d

♥Aien Najwa♥ said...

waaaa..tahniah syg ! ~~ =)

nelly said...

tahniah ! blog ni memang comel ! layak !
:)

Miss Nadya said...

ingat tak, awk pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular ?. Contest tu di panjangkan dan nad nak awk buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page . Boleh ye untuk nad listkan nama awk..

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

ieyza afieyna said...

@yen(toka ziizokukuto)

terima kasih ye yen ;)

ieyza afieyna said...

@myu

thanx.. ;)

ieyza afieyna said...

@Run Away

hee... tq ;)

ieyza afieyna said...

@♥Aien Najwa♥


thanx... ^^

ieyza afieyna said...

@nelly


terima kasih nelly.. :)

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

ok kak nad.. t ieyza buat ye,, bz ckit..

aisya said...

congrats ieyza.. memang comel pun sampai nak culik sekor marie tu.. banyak sangat.. hehe

bungacoklat said...

congrate dear ;D

MaYa MustWany said...

tahniah..memang comel pun