Thursday, October 6, 2011

spontaneous Thursday #2 : UNFOLLOW

Assalamualaikum...

ini memang betul-betul spontan la.. huhu.. jam 6.30 pm tadi tengak follower bertambah.. 
1830.. so sekarang 7.50 pm... online tinggal tengak follower 1829 je..
eh,ada orang unfollow la.. 

sedihnya... touching .. apa la salah ieyza ye.. mungkin dia dah tak suka kowt blog ieyza ni.
tak pelah. thanx pernah follow ye.. thanx jugak sebab unfollow.. huhu

ada sapa-sapa nak unfollow lagi tak ?
yelah,bole buat entry selamat tinggal.. heee....
P/S: ieyza tak pernah pun unfollow blog sapa-sapa pun..

Photobucket

41 000 kuceng marie:

Clara said...

clara pown byk kali kene unfollow.. rsenye da 6 7 kali kowt..

2 hari semalam ada sorg unfollow, alhamdullilah mlm tu pulak dah ada 3 org follow.

mgkn dia buat cleaning of the years kowt.. hik3..

ieyza afieyna said...

@Clara

yeke.. ieyza ni baru first time,, kowt ieyza ade
wat salah ke ape kan tak tahu lak..

Ahmad Haziq Azlan said...

takpe follower awak ramai dah....meh sedekah kat saya

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

ramai ? tak ramai pun sgt.. hee

entah2 awak kowt yg unfollow ieyza..
hekhek :P

PinKy MoMMa said...

sabar ye dik..akak pun slalu gak kena huhu..tapi kita tak leh nak paksa org kan..lantak pi lar yer.. ;)

lg pun berblogging kena happy happy..tak mo stress eh..

ieyza afieyna said...

@PinKy MoMMa

hee.. betul tu kak,,
nak happy2 jela dunia maya ni.. ;)

Ezad Skytech said...

hee..biasa la tu..sy pon pernah...:D

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

yeke,, ieyza first time,,, :(

❤ nailyshofiatunnajwa ❤ said...

saya pun pernah kena macam ni. ~.~
mungkin sebab sy tak follow dia balik kot, tu dia buat macam tu *padahal waktu tu saya jarang bukak blog, memang la tak menyempat nak follow~
-selalunya org camtu org yg tak ikhlas follow kita- jadi bersyukurlah org yg mcm tu dah tak jadi follower kita. heheh. (^__^)y

ieyza afieyna said...

@❤ nailyshofiatunnajwa ❤

mungkin jugak tu..
diorg unfollow kowt ieyza xfollow blik kowt. ieyza bz xsempat nak follow lagi. mlm ni free baru nak bw n check shoutmux..

Min Pusheen said...

mesti sakit hatikan kalau tiba-2 follower brkurang sebab sy pun penah rasa . huhu T__T

^^eKaTiKaH^^ said...

kite pun pernah kene jugak mcm nie..sakit jew hati..tp xpew ramai lgi follower lain :)

♥ norlida ramli ♥ said...

hehee..sabar ek..biasala tu,,akak pun slalu gak tgk follower makin berkurang,,huhu

ieyza afieyna said...

@Min Pusheen

xde la sakit hati sgt..
cuma sedih je...

ieyza afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

aah..betul tu.. masih ade follower yg msih setia. hee..
ni pun baru sorang unfollow dah ade follower baru yg follow. alhamdulillah ;)

ieyza afieyna said...

@♥ norlida ramli ♥

hehe.. ok kak ;)

faridah nazurah said...

jangan sedih2.. sy tak pernah pun nak unfollow awk :) hehehe

dah banyak kali kena mcm tu,, biasalah..

ieyza afieyna said...

@faridah nazurah

hehe.. terima kasih coz sudi xnk unfollow ieyza.. huhu ;)

SyuE said...

at least eyza still ade ramai lg follower, kalau syu ni hah, haha..

aisya said...

selalu je mcm tu.. tp xkisah la.. tu hak masing2.. =)

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,member ieyza dah ramai,,jeles tau,,hehehehe :)

EyqaLuvender said...

lantak die la ieyza...
adela tu jns mnsia yg ta puas aty ngn org laen...chill k...

ieyza afieyna said...

@SyuE

tak la ramai sgt.. tapi bole la.. ;)

ieyza afieyna said...

@aisya

hee.. betul la tu,, hak msing2..
die berhak buat keputusan.. hee

ieyza afieyna said...

@yen(toka ziizokukuto)

hee.. buat pe nak jelez..
follower je ramai. yg setia sikit je..huhu,,

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

betul tu.. biar la kn..hee ;)

Pendamba Mawar said...

pkir positif ok.. kot blog dia delete ke, kena hack ker..:) senyum la..

WuMing said...

Jangan sedih... relax arr... Yang pergi tuu dia tak layak jadi Follower kamu tuuu...

Nisa Greennnpanda said...

penah kne gak.. tp xkisah la.. bkn kite wat paksaan pun srh follow, kn? hehe.. yg penting, happy blogging~!!

smilenajah93 said...

serius ? boleh ke unfollow ? hm , baru tahu~

Bro ahmad said...

bro tak tengok langsung dahbord follower tu..tengok komen je XD

Amoychanteks said...

sekarang dah 1833 kan..untunglaaa ieyza :) takpe~ peminat setia cam anis still ade lg..

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

hee. thanx pendamba ;)

ieyza afieyna said...

@WuMing

hee.. ok2...;)

ieyza afieyna said...

@Nisa Greennnpanda

betul2 ^_^

ieyza afieyna said...

@smilenajah93

erm,, bole je unfollow ;)

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

hee.. yeke ?huhu ^^

ieyza afieyna said...

@Amoychanteks

huhu.. terima kasih anis ;)

Sunah Sakura said...

mungkin blog dia baru je kene remove oleh google sekali dengan google account dia tak? err...dahsyat jugak kalo cenggitu kan..

ieyza afieyna said...

@Sunah Sakura

oo.. mungkin jugka tu.. yelah google pun sekrg suka delete blog org..

ikeen said...

laa. sape y unfollow tu? ikhlas ke ta tu?. huhu