Sunday, October 2, 2011

Selamat hari jadi ayah..

Assalamualaikum...

selamat petang. dah makan tengah hari ke ? 
Baru je pas BW and komen-komen kat blog-blog. ok, dah tak larat dah. sat g nak g sambung study pulak. esok exam. las paper . then bole la merdeka. harap-harap esok dapat jawab semua nya.. hurm, ieyza rasa malam ni ieyza tak BW la. sebab nak pulun habis-habisan. nak hafal teori lak. banyak gila ah. nasib bek formula untuk kira-kira dah hafal. doa kan ieyza ok. penat semalam pun tak hilang lagi..

penat semalam tak hilang lagi.. T_T

erm, hari ni hari jadi ayah ieyza.. arwah ayah ieyza. yang ke -50. . tapi tak dapat nak sambut. cuma yang mampu hanya untuk mengirimkan doa dan al-fatihah je untuk ayah.. semoga roh ayah di cucuri rahmat dan di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.. urm, tak sangka dah yg ke -50 kan.. kalau ayah masih ada mesti rambut dah beruban. Tapi dulu ayah pergi masih muda. waktu umur ayah 36 tahun. tak pa. dah 14 tahun berlalu...T_T

al-fatihah buat ayah.. :'(

oklah. tak cerita panjang-panjang. nanti sedih pulak. k,nak pergi makan maggie. lapar ! huhu. tata.. jangan lupa doa kan ieyza untuk paper last esok. sahabat yang baik adalah sahabat yg selalu mendoakan kebaikan untuk sahabat nya.. ;) blogger yang baik adalah blogger yg selalu mendoakan kebaikan untuk rakan blogger nya ^_^ .. walaupun kita hanya kenal di alam maya ini. thanx semua =.=


p/s : 4 hb nak blik rumah ! yeah. tak sabar lah.... 
Photobucket

39 000 kuceng marie:

Pendamba Mawar said...

al fatihah dan slam takziah dari pendamba.

apa2 pun ieyza fokus taw nak jawab soklan tu.yeah..jgn pkir blog..hehe

pendamba doakan yang terbaik untuk ieyza..:)

takpe2 tak Bw pendamba faham..utamakan mana yang lebih penting ok...

have a luck my dearest fren

EyqaLuvender said...

doakn ayah n sedekahkan ayat quran utk ayah di sane...
kte same ieyza :)

Miss Nadya said...
This comment has been removed by the author.
Bro ahmad said...

ok berehat yea..geram tengok kucing cute tu hehehee

Miss A said...

goodluck dear.semoga senang roh ayah dicucuri rahmat,al-fatihah :)

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

thanx sgt2 pndamba..

ok i will..
thanx my dearest fren.. ;)

Thania said...

gud luck ieyza.... smge dpt jwb au.. n al-fatihah buat ayah ieyza..smge dia di tempatkan di kalangan orang yang beriman..

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

yeke.. ayah eyqa pun da meninggal ?

al-fatihah juga buat ayh eyqa, smoga roh nye dicucuri rahmat..

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

kak nad ayah ieyza dah lama meninggal..

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

huhu... kucing memang comel ;)

ieyza afieyna said...

@Miss A

thanx dear.. ;)

amin..

ieyza afieyna said...

@Thania

hee.. thanx kak nia ;)

amin,,

Miss Nadya said...

alfatihah...:(

tak baca betol2....mata fenin tngok tulisan..sorry dear..:(

Al-Fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat..Amin Ya Rabbal Alamin...

Noraien said...

takziah yea.semora roh arwah ayah awak ditempatkan di kalangan org2 yang beriman :)


eh,exam.sama lah tp esok baru first paper .

good luck n do ur best :)

^^eKaTiKaH^^ said...

ape-ape pun kite doakan kesejahteraan parents kite...salam takziah dan selamat hari lahir utk ayh akk.. :)

milo said...

Al-Fatihah milo sedekahkan untuk arwah ayah ieyza..moga arwah aman di sana dan ditempatkan bersama org2 beriman..ieyza tabah n sabar ye.jgn sedih2.. insyaAllah suatu hari nanti ieyza akn jumpa balik n hidup aman same2 ngn ayah di sana.... :)))

milo said...

oupss.goodluck too for your last paper, dear! :)

afzalsukasuki said...

semoga roh ayah awak dicucuri rahmat hendaknya.Al Fatihah

Ezad Skytech said...

al-fatihah buat ayah ieyza..

gudluck untuk exam esok..fokus kat study tu...blog ni nanti boleh buka lepas habis exam :D

Areliff said...

al-fatihah buat ayah afina ok hu3....pepepon fokus 4 study amat penting utk masa depan :)


Sambil tu nak jemput utk join sini kalau sudi :):
http://www.areliff.com/2011/10/ohh-segmen-segmen-kenali-komputer-ku.html

Sunah Sakura said...

al-Fatihah...

moga dipermudahkan urusan jawab exam esok~ :)

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

xpe kak.. ;)

thanx ye.. ^_^

ieyza afieyna said...

@Noraien

terima kasih ea aien.. ;)
ok gudluck gak tuk aien.. ^^

ieyza afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

terima kasih eka :)

ieyza afieyna said...

@milo

thanx alot mila.. ;)

insyaLLAH ;)

ieyza afieyna said...

@afzalsukasuki

AMIN.. thanx afzal..

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

hee.. ok2.. ni pun bukak kejap je nie.. ;)

ieyza afieyna said...

@Areliff

betul tu aliff.. masa depan itu penting. hee


insyaALLAH kalau rase nak join ieyza join k.. huhu..

ieyza afieyna said...

@Sunah Sakura

amin.. terima kasih sis ;)

CIK TOM said...

ieyza jgn sedih2...doakan ayah ditmptkn diklgn org yg beriman...study2...smpt lg tue on9 n bw..good luck!

nurul diana said...

al fatihah buat ayh akk ;)

Amoychanteks said...

al-fatihah utk ayah iza. semoga ditempatkan di sisi Allah. and gudluck dear for the last paper. semoga dpt result gempak ye. :)

yen(toka ziizokukuto) said...

ieyza,,buat yang terbaik ya,,kami bloggers will support you,,,we know you can do it

ieyza afieyna said...

@CIK TOM

thanx sgt2 cik tom for ur wishing ;)

ieyza afieyna said...

@nurul diana

amin.. thanx yana toink2.. hee :P

ieyza afieyna said...

@Amoychanteks

amin.. hee.. insyaALLAH.. gempak
x gempak entah la.cuak gak.,huhu
hope semuanye ok..

ieyza afieyna said...

@yen(toka ziizokukuto)

hehe.. thanx yen for the support ;)

tiefazatie said...

al-fatihah utk arwah ayah kamu dear..

moga kamu ttp tabah ye..cekal hadapi segalanya..

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

hehe.. terima kasih kak ;)