Monday, October 3, 2011

Leganya...

Assalamualaikum...

hai.ada tak orang yang rindu ? hee..  nampaknya sekarang ieyza baru berkesempatan dapat mengonlinekan diri setelah membongkang diri sejak pas habis exam tadi. huhu.. penat sangat-sangat , ni baru je lepas packing barang.. sok nak berlepas dah balik perak..* berlepas ? macam naik fligh je konon.. yeah tak sabar nya.. nak jumpa family tercinta. <3 <3 


Leganya , puas sangat-sangat..akhirnya habis jugak exam tadi kan.. tak payah tension-tension lagi dah. berakhirnya lah sem 3 ini sudah.. huhu.. alhamdulillah, berkat korang-korang semua mendoakan ieyza ,bersyukur sangat-sangat ieyza dapat jawab jugak tadi. rasa senang je . tapi jawapan tak tahu la betul ke tak. HAHA... :D .. target nak dapat A..dapat ke tak entah la. tunggu je la result bulan 11 nanti. huhu..


oklah sebenarnya ieyza tak da idea pun nak update nie.. sebab jiwa dan raga dah melonjak-lonjak nak balik rumah. esok bas pukul 2.30 petang. wink wink.. doakan perjalanan ku selamat okea. hee. thanx alot. oklah. tak tahu nak tulis apa. malam ni nak buat sesi blogwalking la.. wait ok. 
 
Photobucket

33 000 kuceng marie:

Bro ahmad said...

semoga awak berjaya dengan jayanya,,nnti result imform yea

wanamira said...

bestnyer dah merdeka le ni :D

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

thanx bro.. insyaALLAH..
klau result gempak baru gitau kalau tak senyap je. hekhek :P

ieyza afieyna said...

@wanamira

hehe.. sudah merdeka :D

Ezad Skytech said...

hee...habis exam mmg happy la kan..lagi2 lepas ni nak balik rumah pulak..bertambah2 gembiranya..:D

EyqaLuvender said...

samelah kte...iqa pon da merdeka...yeay!!!

NasZ said...

dah abis exam ek? hehe. bestla dia.

MOHD NASER.com

♥ norlida ramli ♥ said...

smoga dpt result yg excellent!!

Noraien said...

wahhh,besh nyeee .nak cuti jugak .hehe :)


semoga dapat result yg gempak yea .

Sunah Sakura said...

wah~ hepinye da habis exam~ moga selamat sampai nanti ye~ :)

Pendamba Mawar said...

alhamdulillah da tamat exam..:)

semoga selamat sampai

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

betul3.. gembira sngt2,, tak terkata tau. huhu

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

yeke,,? tahniah juga sbb dah merdeka... hee ;)

ieyza afieyna said...

@NasZ

hehe.. memang best ;)

ieyza afieyna said...

@♥ norlida ramli ♥

hehe.. insyaALLAH.. amin..
hope mcm tue la...

ieyza afieyna said...

@Noraien

hehe.. cuti sebulan lebih je,,

buat la cuti, cuti sendiri,, hee..

insyaALLAH ;)

ieyza afieyna said...

@Sunah Sakura

AMIN.. hehe,, terima kasih kak ;)

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

hehe.. terima kasih pendamba ;)

~miss dyeLa~ said...

wish u luck eza....:)

tiefazatie said...

wah..dah abes eh?moga berjaya!

ieyza afieyna said...

@~miss dyeLa~

thanx sis ;)

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

aah.. dah hbis dah.. hee

thanx sis.. ^^

Miss A said...

yeay!! sme lah kte dah hbis final exam!

Nisa Greennnpanda said...

wooo...br pas exam eh? hehe.. moge dpt result gempak!! >_<

Radsmil said...

wish u luck and all da bez.. ^^

ieyza afieyna said...

@Miss A

yeah ! hee.. ;)

ieyza afieyna said...

@Nisa Greennnpanda

aah.. hee.. insyALLAH ;)

amin..

ieyza afieyna said...

@Radsmil

hehe.. thanx yw.. ;)

yen(toka ziizokukuto) said...

ieyza,,yen doakan,,selamat sampai,,dan happy2 nanti,,:) aammmin

afzalsukasuki said...

kim salam mak abah kek kampung yo :)

aisya said...

semoga selamat sampai ye.. =)

WuMing said...

Selamat pulang ke kampung..

Dah balik Perak... lajak laa mai Penang...

Elie Lily said...

exam da abis? jom berjimba-jimba! :D