Monday, October 10, 2011

Exchange jom !

Assalamualaikum...

erm, korang nampak tak kat atas post ni ada apa ?? 
ada macam gambar kat bawah kan..
.
.
.

ok cuba pergi klik sat.. ada apa ? ada banner kan? hee.. saja letak atas sebab senang korang nak usha nanti.. before ni ieyza letak kat sidebar. maybe ramai tak perasan kowt. so lepas nie kalau nak exchange banner dengan ieyza gitau je k..free je tanpa bayaran..

exchange bermaksud korang kena tempek gak banner ieyza kat blog korang.. tapi ramai yang macam tak suka kan nak tukar-tukar banner nie. tapi takpalah.. tak nak sudah. huhu.. tak paksa.. yang sudi je OK^^

ieyza akan tempek je banner korang kat atas. tapi secara hide la kan. sebab tak berbayar. sebab tu kena sorok cikit.. sapa-sapa yang datang bole la klik.. ok.

k, nak cakap tu je.. hik3..
Photobucket

25 000 kuceng marie:

Ahmad Haziq Azlan said...

takde abnner cantik...

Thania said...

kreatiff laa ...hehe

ubi said...

banner?..blog gua xde banner..arghh

nurul diana said...

x de banner , hehehe

Pendamba Mawar said...

ntah..pendamba pun tak tahu apa fungsinya xchange..hahaha

Bro ahmad said...

banner bro ada..tapi sorok kt blog lagi satu..flash lagi hmm..blog bro tak ada klip2 silau mata..tak macam blog ieyza ...:)

aisya said...

bukan xsuke tp xreti nk buat banner ni.. huhu

budak penjara said...

nk klik ke x nak..nk kelik ke x nak..klik la..hehe

WuMing said...

:)

IkhAnif said...

ik takdek banner...T_T

^^eKaTiKaH^^ said...

nak tempek gak..tpi xdew banner..hee~~

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

funsi banner ala mcm org buat sewa iklan tu.. kn tempek banner kt blog.. lebih kurang cmtue la. hee

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

xde banner ? xpela..huhu

ieyza afieyna said...

@Thania

hee. ^^

ieyza afieyna said...

@ubi

buat la banner.. ;)

ieyza afieyna said...

@nurul diana

xpela cmtue ;)

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

haha.. bro macm perli je.. hee

ieyza afieyna said...

@aisya

hee.. senang je.. buat kat banner maker ;)

ieyza afieyna said...

@budak penjara

klik la.. hee ^^

ieyza afieyna said...

@WuMing

;)

ieyza afieyna said...

@IkhAnif

xde banner.. buat la bnner.. hekhek :P

ieyza afieyna said...

@^^eKaTiKaH^^

huhu.. eka wat la bnner..leh tempek nnti.. ;)

Run Away said...

banner..Sy tak ada lew beb...hek...;d

Ezad Skytech said...

hee...banner buruk sy ada kat situ la..hee~

ade2mama said...

xreti design ehehe..
nk mintak sponsor ny..crik kn heeheh ..hahaha