Wednesday, October 5, 2011

Daging Burger Dari Najis Manusia ??

Assalamualaikum...

hye !tadi online facebook dan terjumpa benda ni.. ada sapa-sapa kat sini yang kelaparan ? yang terasa ingin makan burger ? burger wah sedap.. tapi  kat jepun ada burger baru tau.. fresh lagi,, almaklumlah.. seorang saintis jepun baru saja mencipta daging burger tersebut..kowt sapa-sapa yang terasa nak cuba di persila kan la. burger dari najis manusia !

eh, biar betul. ? la betul la. tapi macam tak masuk akal pulak bila seorang saintis cipta makanan melalui najis manusia.. apakah saintis itu pernah memakan najisnya sendiri ? bagaimana pula rasa nya? adakah enak seperti burger prosperity keluar Mcdonalds ? atau pun seperti krabby patties ciptaan spongebob squarepants ? oh yekk.. terasa anak tekak ini mula ingin mengeluarkan sesuatu. haha.. 


** daging burger yang diproses dengan mengunakan lumpur kumbahan + soya + sos intipati steak + protien yang diekstrak daripada najis manusia..**

untuk maklumat lanjut sila baca kat sini..
p/s :ieyza currently at home.. wink2..
Photobucket

39 000 kuceng marie:

Pendamba Mawar said...

menyelerakan.:P

EyqaLuvender said...

euwwww!
so disgusting...
bodoh btol la sape yg buat bnd ni kn?

Noraien said...

ehhhh,bia betol..

eeeeeee,geli .

adoi,nie jadi was2 nak mkan burger lpas niee.

yen(toka ziizokukuto) said...

macam-macam ciptaan skrang ni,,,makin banyak benda yg dikejar,,huh

Azhafizah[フィザ] said...

euww..tengok pun tak mahu!

minah skuter said...

aish.. nak kata x da akai.. saintis pulak tu.. pesal lah nak cipta makanan dari sumber macam tu?

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

menyelerakan ? haha..
nnti pendamba cuba la ek.. huhu

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

huhu.. tau xpe.. geli ah nak mkn pun..

ieyza afieyna said...

@Noraien

hehe.. tau xpe..
tapi xpe coz burger ni blum ada agy kat malaysia..hee

ieyza afieyna said...

@yen(toka ziizokukuto)

tu la pasal.. bila dah terlebih pndai mcm2 ar bende pelik nak buat..

ieyza afieyna said...

@Azhafizah[フィザ]

hee... xmau rasa ? haha :P

ieyza afieyna said...

@minah skuter

entah la.. mcm2 dunia sekrang..
cipta bende gune brg pelik2..

Ezad Skytech said...

haha...suruh saintis tu makan la..sape la yang nak makan...erkkk...haha~

Miss A said...

rsenye kan,mcm penah dgar brite ni dulu.hihi mmg loya aih tekak nk mkn. -.-

Bro ahmad said...

Hahahaaa...order 1o huekkkk sedap ke? hihii

afzalsukasuki said...

ni mesti ada jagung2 n sayur yang tak sempat dihadam..tu plak dikategorikan beger syur.kahkahkah

syu said...

tu sebab dah terlebih pandai ler tu sampai najis pon diorang leh tuka jadi makanan manusia...aduihh...geli tekak...hu3

|| A r a W a n i || said...

Euw~~
Gross!
Jepun ni mmg la teknologi tinggi,
tp sumtyms akai singkat.
Tahi jd makanan?
WeeelllkkkkK~~~

man said...

harap tiada pihak import ke Malaysia.

Thania said...

eeee.....sedap tuh..hehehe... menjilat jari.. hahaha..bueeekkk!!!

Min Pusheen said...

sakai gila saintis ni -.-

Sunah Sakura said...

errhhh...haram memakannya kalau rasa jijik..

fadh leyanie said...

macam2 la jepun ni..geliga benar otaknya mereka resipi dari najis mungallazzoh..ee..

IkhAnif said...

adoyai...agakx2..rase die camner erk..??..=_="

PinKy MoMMa said...

adikkkkkkkkkkkk kembangnyer tekak..bweeekkkk!

aisya said...

eee... tak sanggup! huhu

fana said...

yekkk..kotor

smilenajah93 said...

euwwww ~ bia btul ~!

♥ norlida ramli ♥ said...

wekkkkkk...nk termuntah!!!

Amoychanteks said...

ewww~ tengok tjuk pn tak larat dh..

~miss dyeLa~ said...

jijik..... katakan tidak pada bugrger,,,

Ahmad Haziq Azlan said...

rasa nak tempek taik lembu fresh je kat muka saintis tu

Hiddy Asri said...

Eeeeuuuww...

anamizu said...

jangala NAJIS ni sampai masuk diimport ke dlm malaysia :((




luv,
cik ana :)

WuMing said...

Pernah dapat dah info ni.. Dia buat tu hak dia laa... Tapi WuMing memang tak setuju laa...

tiefazatie said...

omg..T_T..ada dh baca aritue..

Izz said...

gile gelllliiiiiii !

diana said...

dah tak de benda lain ke nak makan..??
pelik betul la..

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh, sumpah geli...-,-