Monday, October 10, 2011

Cik Humaira Muslimah Kecil..

Assalamualaikum...

hai blogger.. selamat petang..dah lunch lom ? arini ieyza bz sikit kowt. hee..sat g nak pergi pekan pulak T_T ..actually hari ini tak da idea sangat pun update blog ni.. tapi nak update jugak.. hee.. nak jugak. ! nak jugak :P

motif entry ni sebenarnya ieyza nak review blog kawan ieyza ! dia satu kelas dengan ieyza kat uitm..hee.. nak promote sikit blog dia.. nama dia Cik Humaira.. sedap kan ? secantik orang nya yang lemah lembut dan budi perkerti.. tak percaya ? tolong la percaya . pliz.. pliz.. hee..

di samping itu sebenarnya semalam ieyza baru je lepas ubah suai blog dia tu. hee.. korang pergi la tengak amacam okey tak ieyza buat ? mana la tahu kowt pas ni ada sapa-sapa nak buat tempahan kat ieyza ke..hee.. perasaan pulak.. ada tak ? ada tak yang nak menempah kat ieyza ni.. tak da? ok tak pa la T_T

jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





memang simple.. supaya blog tak berat ;)
ok la. korang pergi la melawat blog Cik Humaira k..
Klik je mana-mana pic kat atas tu..

Tata.. Titi.. Tutu..



p/s: saja je bold "buat tempahan kat ieyza" tu..coz b4 ni memang ada niat pun.. haha


Photobucket

29 000 kuceng marie:

faridah nazurah said...

alololo comelnya blog dia.. hehe :)

faridah nazurah said...

tapi kan syg,, ada masalah lah kat blog dia. tukar tau nnti :P

Pendamba Mawar said...

cantik nye..hebak jugak

ieyza afieyna said...

@faridah nazurah

masalah cmne ? entah kwn ieyza pun ckp kat bhagian sidebar..
tapi kalo ieyza bukak ok je.. adoai..

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

huhu.. :P

lieya_idlia2307 said...

wah cantek2..simple but smart..nant mo tempah ngan ieyza la plak ble hehhe

ieyza afieyna said...

@lieya_idlia2307

hee.. bole2.. hikhik2..

nurul diana said...

wahh lawa :)

ieyza afieyna said...

@nurul diana

hee.. ;)

NasZ said...

comenya blog dia. sama je macam blog org yang buatkan utk dia je. hehe. anyway, memang comel la. suka2.

MOHD NASER.com

♥ norlida ramli ♥ said...

lawa laaaaaaa..comey2..pinky2..boleh jd geng pinky sedunia..hehehe...

nak g terjah skrg..:)

WuMing said...

Ok... nanti pi..

ieyza afieyna said...

@NasZ

hehe.. terima kasih nasz ;)

ieyza afieyna said...

@♥ norlida ramli ♥

pinky sedunia? heee... bole... ;)

ieyza afieyna said...

@WuMing

hee.. ;) ok.

tiefazatie said...

wah..nice la..hee

❤ nailyshofiatunnajwa ❤ said...

comelnya . serba pink. macam blog ni. <3 hehe^^

aleen aiden said...

woahh,pandai mengedit blog nih...hu3

Radsmil said...

baiknya ati tlg cntikkan kwn pny blog ...hehehe..;P.. kita pn nk la..hik3..xD

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

thank.. ;)

ieyza afieyna said...

@❤ nailyshofiatunnajwa ❤

hee.. suke pink sgt2..

ieyza afieyna said...

@aleen aiden

hee.. edit ckit2 reti la.. ;)

ieyza afieyna said...

@Radsmil

hee... sje tolong menolong.. ;)

Run Away said...

pandai awk edit...santik blog dia....;d

faridah nazurah said...

ohh actually ada photobucket fail.. awak ada amik gambar or background dr photobucket kan?

Ezad Skytech said...

wahhhh...terer renovate blog ni...:D
serba pink...hee~

Qaseh dalia adelia said...

santeknya blogg

ade2mama said...

ble la org tu nk edit blog kte ye heeheh

IkhAnif said...

kalo tanak tempah tapi nak free boley..??..huhuhu..>_<