Saturday, October 1, 2011

A big smile for today !! :)

Assalamualaikum...

hye blogger.. huhu.. banyak nya komen yang masuk. hee.. sory-sory hari ni ieyza tak melawat and komen kat blog korang-korang semua kan. maaf la.. ieyza keluar tadi..sampai kan abang pendamba mawar dok tercari-cari ieyza kat shoutbox. mesti rindu kan. betul tak abg pendamba ?? hee..perasan pulak.. :P tak pa-takpa pasni ieyza akan terjah blog korang okey. ni pun baru pas mandi.. terus online tau. penat pun masih tak hilang...


bukti-bukti.. haha..kita sama-sama rindu kowt. tengak lah entry pendamba yg ini  ..

hari ni rasa happy sangat-sangat.. a big smile for today la katakan.. tadi awal-awal pagi dah keluar g dating. haha. dating ke ?? ni pun kul 9 baru je balik tau.. sebab tu la tak online hari ni. hee.. Yang terindah hanya sementara tu dah tak sementara dah.. hee.. sampai je Alor setar tadi dok pusing-pusing sat.. bila dah borink dia ajak pergi naik menara Alor Star .. huh . gayat giler la. *first time naik. jakun ckit .haha ..tapi kat atas tak da apa pun, cuma kita bole tengak keindahan bandaraya Alor Star dari atas . cantik jugak.. 





Bila bosan melanda diri, kitorang pun turun la. then tak tahu dah nak pergi mana. so pusing-pusing je la alor star balik..*rugi minyak je kan.. lepas tu dia cakap ajak p CP tengak wayang. citer Bini-Biniku Gangster.,so pergi la beli tiket kan...tapi jam awal lagi . so tak tau nak wat pe, so pergi la makan dulu, then g karaoke. haha ! nak puji sikit --- suara awak sedap la. hee ^_^ .. ieyza ? haha.. wekk...! lepas penat menjerit-jerit sampai nak terkeluar anak tekak ni,, *eh yeke ? kitorang pun p la tengak wayang..best jugak cerita ni. lawak pun ada gak.. korang jangan lupa tengak eh. hee..


Lepas tu,, dia ajak pergi Kuala Perlis, menikmati keindahan malam di sana. huhu.. best-best..angin kuat sangat. bukan angin sepoi-sepoi bahasa atau pun angin kus-kus.. hee.. then,p bungkus bihun tomyam  satu nak bawak balik kolej la.. sedap ah.. *saje gtau sebab tengak makan bihun la nie. hehe ..jelez tak ? feveret tau.. then tengah makan cheesy wedges gak nie. p KFC semata-mata beli cheesy wedges je tadi. malu rasa nya.. T_T .. 


 



ok la, rasa macam dah merepek lebih je. itu jela nak story kenapa mengapa ieyza happy sangat-sangat hari ni.. thanx alot for him. sian dia. dari AS tolong antar ieyza balik arau. pastu pergi balik rumah balik kat AS balik. mesti penat kan kan. oh, kejam sungguh diri ku,.  T_T okla. nak makan. then nak blogwalking. k, bye. love u all.. 

P/S: nak study lagi. last paper isnin nie.. T_T
Photobucket

34 000 kuceng marie:

Bro ahmad said...

Bestnya dapat naik menara tu..bro pernah sekali naik menara kl dan lebih tinggi dari tu,,huhuu,

EyqaLuvender said...

wahhhh...b'jln sakan die ary ni...
untunglaaaa... ;D

Pendamba Mawar said...

patt la menghilang ...wah seronok dia dating.naik menara bagai..jeles2

nak pi menara jugak la..menara telekom boleh naik tak.haha

ieyza afieyna said...

@Bro ahmad

hehe.. menera KL memang pernah naik pun gak..menara AS je lom. tu teringin nak naik. hee

ieyza afieyna said...

@EyqaLuvender

Hee.. sakan xsakan la sngat.huhu
untung la jugk ;D

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

Aaah.. sebb tu la mghilang.. huhu

syok ah.. best giler. hekhek..
menara telekom ? bole2.. pendamba naik try la naik. hee

Sunah Sakura said...

tak pernah agi naik tu..

ieyza afieyna said...

@Sunah Sakura

nnti akk try la naik ;)

faridah nazurah said...

bestnya.. nanti nak pegi jugak lah.. :P

tiefazatie said...

wah..xpernah gi...hee..
mmg le best..dating eh..hihi

ieyza afieyna said...

@faridah nazurah

hehe.. best2.. nnti pergi la.. ;)

ieyza afieyna said...

@tiefazatie

hehe.. nnti try la pergi.. ;)

Ezad Skytech said...

puas la berjalan ni kan..hee..
tak pernah sampai lagi kat sana...tengok gambar je la...haha...

Pendamba Mawar said...

pagi esok akan pendamba try

Thania said...

wauauu!!!1 best nyer dpt berjalan2 di kuala perlis..dpt tgk wayang... x ajk pownn..hehehe

Thania said...

r ah laa ieyza..
nieya stdy at PUO.. sem 4..
so skunk pratikal.. at seremban.
mmg sdp an laksa dia..p pandai kne pilih tmpt laa..
coz ad yg pling sedap..

ade2mama said...

ahhhhhhh..da lme xgy menara tu..best heeh..siap ade teropong..hehe dlu time blja kt kedah dlu ade jgk pegi sne heeh..

Khuzrin Kamarudin said...

Pergh!! Pergh!!!

anamizu said...

wahhh p menara alor setar eh?
nti cik ana nak p gak la..hehe



luv,
cik ana.

milo said...

wahh hepy hepy ni kuar ngan cik abam eyyy :))..hehe..moga hapy2 selalu yep..eh, best sgt ke cte biniku gangster tu? kalo best sgt nk g tengok..hii

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

tengak gambar je ?

hehe.. t try la pergi..
baru dpt rase..huhu

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

ok.. t jgn lupa tgkap gmbr tau..
haha :P

ieyza afieyna said...

@Thania

hehe.. lupa nak ajak la.. hikhik :P

ieyza afieyna said...

@Thania

oo.. yeke.. tau2..
sebb ieyza pun dah slu mkn at ctu.. :)

ieyza afieyna said...

@ade2mama

aah... ade teropong. smlm cuba gak nak skodeng2 org kat mne2 tapi xnmpak r pulak. hekhek :p

ieyza afieyna said...

@Khuzrin Kamarudin

awat ? haha.. ^^

ieyza afieyna said...

@anamizu

ok2.. nnti p tau.. :)

ieyza afieyna said...

@milo

hehe.. best2.. tengak la nnti.
ade lawak2, ganas2. mcm2 sence ade..
tengak tau t ^^

NasZ said...

merayau sakan ek? hahaha. hari tu pergi UiTM arau perlis sebab adik ada temuduga kemasukan utk diploma sukan dan rekreasi. nnt kalau dapat, nak kena pergi lagi hantar dia.

MOHD NASER.com

NasZ said...

merayau sakan ek? hahaha. hari tu pergi UiTM arau perlis sebab adik ada temuduga kemasukan utk diploma sukan dan rekreasi. nnt kalau dapat, nak kena pergi lagi hantar dia.

MOHD NASER.com

ieyza afieyna said...

@NasZ

hehe.. skli skla ..huhu

oh yeke, harap2 adik nasz tu dpt la.. ;)

Pendamba Mawar said...

alamak..lupa nak pi panjat menara pagi ni...

p/s: cerita kat blog tu penulisan sendiri je. bukan yang betul..:) idea datang pagi2..heehee

Miss A said...

arghhh,bini-biniku gangster!!! seyus suke cite tuh! haha sam sgt cute <3

ieyza afieyna said...

@Miss A

tau xpe.. sam memang comel ..hee