Tuesday, September 20, 2011

Yeah yeah ! ieyza menang contest ! Hee ~~

Assalamualaikum...

hai blogger.. how are you ? i'm fine thank you :) *haha..padahal tak da sapa tanya pun ieyza sihat ke tak kan kan ? hee.. tak pa tak pa.. saja nak gitau yang ieyza kat sini sihat je. even rasa tension ckit sebab musim exam la kata kan.. hik3.. tapi,,,, tapi.... tapi kan.. nak tahu tak ada berita yang membuatkan ieyza happy sangat.. gembira tak terkata la jugak.. dapat la mengubati sedikit rasa ketensionan di jiwa ini.* ce wah.. hee

eh , korang dah tahu ke ? mana korang tahu ? haha.. tajuk tu kan ada. ! wekkk :P
mesti la korang dah tahu apa yang ieyza happy sangat ni kan.. ye, ieyza menang contest la. contest zaman kanak -kanak tu la. yang di anjurkan oleh cik rabun pada bulan ogos dulu.. tak sangka plak boleh menang, yelah ramai lagi yang join . cerita mereka pun best2. tapi Alhamdulillah ..ni nama nye rezeki. ye tak ? hee..

(di print screen dari blog beliau )

korang nak baca tak cerita zaman kanak-kanak ieyza tu ? kalau nak baca kat cnie..klik

pape un. thanx to cik rabun kerana telah memilih ieyza sebagai pemenang tempat kedua *je. ala menang jugak tu kan. korang menang ke pun. hee .. :P ^_^

oklah. bye. nak pergi add facebook dia la ^_^
p/s: agak-agak ape hadiah dia ek ?  tak kisah ape-ape un. huu..

Photobucket

36 000 kuceng marie:

Pendamba Mawar said...

tahniah ma dear...

kongsi la ngan pendamba hadiahnya

KAMI ;) said...

tahniah sebab menang. :)

Miss Nadya said...

tahniah..:)

lieya_idlia2307 said...

wahhh tahniah diq hehehe..dapat jadi pemenang tempat ke 2...

Ahmad Haziq Azlan said...

wah tahniah. saya kalah la....hahaha

nick dot anis said...

wowww bestnye tahniah dear:-)

ieyza afieyna said...

@Pendamba Mawar

hehe.. terima kasih pendamba.. ;)
tak bole kongsi.. hee.. jaht kn.. huhu :P

Miss A said...

wowieee,tahniah lah syg :)

ieyza afieyna said...

@KAMI ;)

terima kasih..
rezeki ni..huhu ~

ieyza afieyna said...

@Miss Nadya

hee.. thanx miss nadya ;)

ieyza afieyna said...

@lieya_idlia2307

hee.. terima kasih akk ..;)

ieyza afieyna said...

@Ahmad Haziq Azlan

thanx ^^

yeke.. belum ade rezeki la tu..
jgn sedih2 ;)

El-Janna said...

wah tahniah la. best tu~~~~~~~

ieyza afieyna said...

thanx semua ^^ hee ~~

Noraien said...

tahniah (:

Chachos Cheezy Wedges said...

nak jgkkk!! dpt adiah ape?? hehehe...

ieyza afieyna said...

@Noraien

thanx..^^

ieyza afieyna said...

@Chachos Cheezy Wedges

ala xbole share la..
dpt hadiah topup.. hee :)

PinKy MoMMa said...

tahniah dik..rezeki :)
dalam pada bz exam Dia bagi kegembiraan pada kamu..

ieyza afieyna said...

@PinKy MoMMa

terima kasih pinky momma
hehe.. betul tu kak..
syukur :)

♥ norlida ramli ♥ said...

tahniah! nnt hadiah hulur2 la sikit..haha =p

ieyza afieyna said...

@♥ norlida ramli ♥

hehe.. terima kasih..
tapi hadiah tak dpt dihulur..
sebb dpt topup sje.. hee ^^

kura said...

untung la untung la menang contest! wuhh.

Syafiq_Elf said...

Congrats ^_^


안녕하세요, Maaf sb dh lama tak singgah sini, busy trial-spm ◕‿◕

Penggemar Coklat said...

wah..thniah dik ^^

lama tak datang sini =)

ieyza afieyna said...

@kura

memang untung la kura oi..
rezeki2.. hee ^^

ieyza afieyna said...

@Syafiq_Elf

thanx syafiq ;)
gudluck eh spm nnti ..^^

ieyza afieyna said...

@Penggemar Coklat

terima kak syuwai.. ;)
nnti dtg la selalu.. hee.

aisya said...

congrats! =)

Sunah Sakura said...

tahniah ieyza... :)

ieyza afieyna said...

@aisya

terima kasih ;)

ieyza afieyna said...

@Sunah Sakura

thanx SS ;)

cikBALQIS said...

jom join nie plak..

http://cikembunmutiara.blogspot.com/2011/09/ld-simple-lucky-draw-by-cik-purple.html

ieyza afieyna said...

@cikBALQIS

thanx.. insyaallah ieyza join..

Ezad Skytech said...

wahhh..tahniah3..:)

ieyza afieyna said...

@Ezad Skytech

thanx ezad ;)