Thursday, September 15, 2011

Jom Daftar Says.my | memang masyukk..

Assalamualaikum...

cak cak cak... hee.. maaf.. firstly thank sebab sudi klik button ♥My Secret♥
Terima kasih sangat-sangat sudi klik.. hanya 1 klik mampu buat ieyza tersenyum.. apa tu ? itu yelah 1 cara dimana ramai blogger yang guna untuk mencari keuntungan selain memaparkan iklan nuffnang , atau pun syarikat pengiklanan yang lain.. 

Says.my juga syarikat iklan jugak. cuma tidak seperti nuffnang dan yang lain.. bagi ieyza tak rugi tau daftar says.my ni.. memang masyukk.. sebab boleh share kat facebook , dekat blog, dekat twitter dan pelbagai rangkaian sosial yang lain.. cukup mudah kan.. 

berminat? ingin juga nak daftar ? boleh2..betul ,ieyza tak tipu..memang masyukk.. ieyza baru je guna, dah dapat earning yang tinggi...kalau nak daftar senang je..

klik banner di bawah.. dan login guna facebook. dan daftar.. cukup mudah... dan kena rajin share link dekat blog, facebook  twitter dan lain-lain..
kalau nak buat button macam ieyza senang je.. tutorial seperti dibawah.. :)

copy code kat bawah dan letak dalam html/javascript <center><a href="http://ieyzaafieyna92.blogspot.com" target="_blank" onclick="window.open('LINK');window.open('LINK');window.open('LINK');window.open('LINK');window.open('LINK');return false;"><button>open/hide</button></a></center>


Link-tukar kan link says.my anda..
open/hide - tukar untuk nama button anda..

TERIMA KASIH LAGI SEKALI..^_^

0 000 kuceng marie: